23 Aralık 2014 Salı

azgın bi karıydı


Selam. ben İstanbuldan t.t 30 ağustos 2002 tarihinde yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Ben İstanbul da ticaretle uğraşan yakışıklı sayılabilecek ve bir o kadarda candan biriyim Bu özelliğimi arkadaşlarım ve çevrem bildiğinden her ortama beni davet ederler. 30 ağustos günü saat 21 de telefonum çaldı Ben eşimden ayrıldığım için işyerimin arka tarafında kalıyorum. arayan yan komşumdu. Beni karşıdaki eve davet etti orada bayan arkadaşıyla kafa çekiyorlarmış.




Ben yalnız olduklarını düşünerek gittim. Fakat evde bir kadın daha vardı. ya söyleseydiniz adam gibi giyinirdim diyerek espri yaptım. oturduk muhabbete başladık 2 kadeh içmiştim henüz fakat diğerleri kafayı bulmuştu. Yeni tanıştığım kadın kocasından ve çocuklarından bahsetmeye başlayınca evli olduğunu anladım. Fakat 5 dk sonra ben bu gece kocamı aldatacağım bu sen olursun başkası olur fark etmez deyince şaşırdım. Neden diye soramadım bile. Tanışalı 25 dk daha olmadan dudaklarımdan öpücük alınca şaşırdım. Öperken elimi öyle sıktı ki bileğim acıdı ve öperken resmen inliyordu saat 22 gibi evin sahibesi çocuğum gelecek dedi.




Bende buyurun dükkanda devam edelim dedim ve geldik.yan yana oturuyorduk kadın karşısındakilere aldırmadan elini sikimin üzerine koyarak muhabbete devam etti. Bu arada da öyle sıkıyordu ki sikimi acıdı dur dedim millet güldü...:)) durumu anlayınca biz kalkalım dediler ve kalktılar. Yalnız kalmıştık birden panter gibi üzerime atladı ve gömleğimi atletimi yırttı pantolonu açmama fırsat bile vermeden düğmelerini kopartarak çıkarttı külotu bile çıkarmadan ağzına almaya başladı. öyle bir alıyordu ki şaşarsınız. Belki (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) böylesini inanın hiç görmediniz kilodu çıkarıp yalamaya başladı her yerimi ayak parmaklarımın arasından başladı saçımın kıllarına kadar ve bu arada 3 kez boşaldı. Her yer su gibi oldu inanın şaşırdım. Taşşaklarımın ağzının içinde kaybolduğunu gördüm sikim küçük diline değiyordu. Bu harika bir şeydi hiç küçük dil yaptınız mı? bence deneyin. ve ağzına patladım döllerimin damlasını bile ziyan etmedi yere düşen bir damlayı yerden yaladı hiç ara vermeden tekrar yalamaya devam etti. Tekrar dikilmişti domaldı ve hadi yap yap ne olur yap diye resmen yalvarıyor ve inliyordu bende öyle bir kökledim ki anlatamam o anki çığlığı daha ilk girişinde boşaldı sonra arkadan koymaya başladım. İnliyordu bir taraftan da elimin 4 parmağını amına sokuyordum yatak çarşafı paramparça olmuştu tabii benim sırtım ve kollarımda dolaba gidim şokella aldım görünce bana ver dedi ve her yerime sürdü ve onları bitirene kadar beni yaladı yetti mi diye sorunca dur daha yeni başladık demez mi:)) hadi hayırlısı dedim. Her pozisyonda siktim tuvalette yarde koltukta vs.. Ağzına almaya devam ediyordu tekrar sertleşen penisimi gırtlağına kadar sokup çıkarıyordu ağzından çıkan salyaları düşünün tam boşalacakken çekti ve avucunu açıp avucuna boşaldım avucundan su içer gibi içmeye başladı kalanı yüzüne amına götüne sürdü. Sabah 6 olmuştu hala devam hala devam diyordu bende devam ediyordum. Bu onunla yaşadığımız sadece ilk tanışma gecesiydi daha sonra neler oldu neler. Hoşlandıysanız bildirin devamını yazacağım burada çok fazla yer kaplamak istemedim.

olgun kadınla yattım


Size anlatacağım bu hikayem başımdan gerçekten geçmiştir. Anlayacağınız gerçektir. Ben o zamanlar 18 yaşını yeni doldurmuştum ve 19 a girecektim. Bundan uzun bir zaman önce benim bir arkadaşım vardı. Nilay isminde biriyle çıkıyordu. Onun teyzesi 36 yaşında evli birisiydi. Bir gün arkadaşım ben halı saha maçından geldikten sonra bana telefon açtı. Veli gel seni Sertap diye biriyle tanıştıracağım. Kadın çok iyi sakso çekiyor dedi. Nilay`ın da teyzesi. Ben afallamıştım. 10 dakika sonra duşumu aldım ve karşı apartmandaki arkadaşıma gitti. Yaklaşık yarım saat sonra Sertap kapıyı çaldı. Ben heyecandan titriyordum. Amerikan bara geçtim ve kendime bir viski doldurdum.Arkadaşım bizden 10 dakika müsaade istedi ve yukarı çıktı. Ben Sertap`la baş başa kalmıştım. Sertap bana, canım bana biraz viski getirirmisin dedi. Bende viskiyi doldurdum ve ona doğru utangaç adımlarla gidiyordum. Götürürken titriyordum. Yanına oturdum üzerinde bir tayt ve tişört vardı. İçinde de kesinlikle bir şey yoktu. .Herhalde Ferhat bizi baş başa bıraktı. Ve herhalde sen hiç bir kadınla beraber olmamışsın. Baksana ellerin titriyor. diyince ben kekelemeye başladım. Gerçi ben onun 18 yaşındaki yeğenini sikmiştim ama benden tecrübeliydi. Karşımdaki kadın 1.70 boyunda, harika bir vücuda sahipti. Bunları konuşurken Ferhat geldi ve bunlar odaya geçtiler. 15 dakika sonra Ferhat dışarı çıktı ve bana. Hadi Veli, Sertap seni bekliyor. Göster bakayım kendini. dedi. İçeriye girdim, çırılçıplaktı.


Yatağın bir ucuna oturmuş sigara içiyordu. Bana heyecanlanmamı söylüyordu oysa ben heyecanlanmıyordum. Biraz sonra sikeceğim amı düşünerek yanına gittim, oturdum ve dudağına bir öpücük kondurdum ama Sertap beni yönlendirmeye başladı. Sen şuraya uzan bakalım acemi çocuk. Sana öyle şeyler yapacağım ki en az 10 yıl unutamayacaksın diyince ben Sertap`ın yanına uzandım. Boynumdan, göğsüme, göğsümden aşağılara her tarafımı yalamaya başladı. Ayaklarımı bile yalıyordu. Yavaş yavaş aletimi ağzına aldı. Öyle güzel yalıyordu ki sanki ağzında diş (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) yoktu. Ben de ona şunu söyledim: Sertap sen bunu kaldırmakla hiç iyi etmedin. Biraz sonra kaldırdığın şey amına girince bunu anlayacaksın. Seni paramparça edeceğim Gülmeye başladı. Kahkaha attı. Ondan sonra ağzına bir yudum kola aldı ve eğilip sikimi yalamaya başladı. İnanılmayacak derecede çok kötü oldum. Meğerse bu onun en çok sevdiği şeymiş. İnanın bu hareket bir erkeği azdırmaya, heyecanını 3 kat arttırmaya yetiyor.Hadi bakalım. Gel üzerime görelim performansını. Dediklerin boşa çıkmasın.Yoksa sallıyor musun bir bakalım dedi. Başladım göğüslerini yalamaya. Aşağılara kaydım. Ama amını yalatmadı. Hadi gir içime. derken çok heyecanlıydı. Yavaş yavaş amından içeri girmeye başladım. Birden kökledim, ıh diye ses geldi. Önceleri rol yapıyor sandım. Garip garip sesler çıkarıyordu.


Sonra Ne güzel şey. Hadi devam et. Hiç beklemiyordum böyle bir şey. Lütfen devam et çıkarma diyince ben daha da yüklenmeye başladım. Tırnakları sırtıma değiyordu. 25 dakika aynı pozisyonda siktim. Sonra Dön de götüne de koyayım diyince olmaz Senin ki çok büyük. Bağırır,çağırırım. Komşular rahatsız olur. Saat sabahın dördü diyince vazgeçtim. Ondan sonra üzerime çıktı, deli gibi zıplayıp durdu. Harika bir yarağın var. Seni bırakmak istemiyorum. Seninkinin yanında kocamınki çok küçük kalıyor. Seni kaybetmek istemiyorum. dedi ve zıplamaya devam etti. 2.5 saat, gün ağarana kadar sikiştik. Gün ağırırken ancak boşaldım. O da ayağa kalktı ve birden çığlık attı. İki günde bir sikişen bu kadının amını kanatmıştım. .Sen deli misin hemen hemen her gün yarak yiyorum. Bunu nasıl yaptın dedi ve fırlayarak banyoya gitti. Seni mutlaka arkadaşlarımla tanıştırmalıyım. Onlar da bundan nasiplerini alsın dedi ve giyindi. Dudağıma bir öpücük kondurup Ferhat`a seslendi. Ferhat arkadaşın bir harika. Çok hoşuma gitti. Sana çok teşekkür ederim. Hadi benim şimdi gitmem lazım. Bana bir taksi çağır. Taksi geldi, o da benim dudağıma ateşli bir öpücük attı ve taksiye binip gitti…

KOMŞUMUN OĞLU BENİ KUCAKTA


 
Merhaba ben Gülten yaşadığım bir anımı sizlere itiraf  ediyorum, bundan 3 gün önce oldu bu olay, 22 yaşında kısa boylu seksi bir kadınım, iç giyim mağazasında çalışıyorum, orda çalışan Fatma ile akşama dek sex hikayeleri anlattık bir birimize, ben tek bir kişi ile yatmıştım zamanın da ama Fatma saydıklarını sıraladıkça ters bakmaya başlıyordum, kaç kişi yatmış hangi pozisyonlara sokmuşlar hepsini anlat anlat bitiremedi, bana sıra geldiğinde 3 sene önce yaşadım tek bir olayı anlattım gülmeye başladı, nasıl da sinir olmuştum, yapmadığım tek havada kucakta ilişkiydi dedi, onu da yarın yapar anlatırım diye kendini kasmaya başlamıştı, sinir oldum, oldan önce benim yapmam gerekiyordu, iş çıkışı eve giderken düşünmeye başladım acaba kim ola bilirdi diye, aklıma üst komşumuzun oğlu geldi, Semra ile biz çok yakın arkadaş olduğumuz için her zaman evlerine girer çıkardım, Ahmet 25 yaşında kaslı uzun boylu yakışıklı bir erkekti, o pozisyonu benim üzerimde rahatlıkla yapa bilirdi, evlerine gidip zillerine bastım, Ahmet açtı kapıyı evde kimse var (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) mı diye sordum, yok dedi, daldım içere tutup kolundan odanın birine girdim, öpmeye başladım seni istiyorum hemen şimdi diye fermuarını açtım, şaşkınlıkla beni izlerken ben o sıra fermuarını açmış penisini yalamaya başladım, kısa süre yaladıktan sonra bütün menilerini ağzımın içine boşaldı, soyunmaya başladık ikimizde aynı anda kısa sürede çırılçıplak olmuştuk, beni yatağa yatırım öpmeye ve içime girmeye başladı, zevkten hangi pozisyonu yapmak istiyordum onu bile bir an unutmuştum, kısa süre içime girdikten sonra beni kucağına alıp ayakta sikmesini istedim, kaslı kolları içinde içimden hiç çıkmadan ayağa kalktı, içime girmeye devam etti, ben çıldırıyordum kucağın da hoplattıkça ahh ahhhh devam devam diye kendimi yırtıyordum, kısa süre sonra boşalmıştı içime, yarını iple çekmeye başladım, sabah olup erkende işie gittim, Fatma’ ya dediğin olayı yaptın mı diye sordum, yok dün çok yoğun olduğunu yapamadığını söylerken ben lafa girip ben yaptım, harika bir duygu idi tavsiye ederim dedim, kıskaçlıktan yerinde duramıyordu, beni hala çekmez ha birde Ahmet ile boş vaktimiz olduğunda devam ediyoruz.

teyzesinin gülü


Adım Nilgün, 51 yaşında, 1.65 boyunda, balık

etinde, hafif dolgun kalçalı bir bayanım. 5 yıl

önceye ablamlarla beraber gittiğimiz bir

düğünden dönüyorduk. Önde eniştem,

kocam, kocamın kucağında oğlum, arkada

ben, ablam ve yeğenim Erkut oturuyorduk.

Gece ve yağışlı bir havaydı, Bilecikte aniden

önümüze çıkan bir kamyonla çarpışınca,

önde oturan eniştem, kocam ve oğlum

malesef kutulamadı. Ablam ise kazadan sonra

yatalak oldu. O tarihten beri ablamın evinde

kalıyorum. Hem ablama hemde yeğenim

Erkuta bakmak bana kalmıştı. Aradan 5 yıl

geçmişti ve yeğenim Erkut İstanbula (2 yıllık

bir meslek okulunda) okumaya gitmişti. Bu 5

yıl ablama bakmak benim sex hayatımı da

unutturmuştu...

15 gün önceydi, akşam üstü İstanbuldan

Erkut gelmişti. Okulunu bitirmiş ve serpilip

genç yakışıklı bir delikanlı olmuştu. Kapıda

özlemle birbirimize sarılıp kucaklaşmamız

esnasında içim bir tuhaf olmuştu, bir an

sanki yeğenime değil de, başka bir erkeğe

sarılıyormuşum gibi hissettim kendimi.

“Teyzeciğim seni çok özlemişim!” diye

yeğenim beni kendine yapıştırıp sırtımı

omuzlarımı sıvazlayıp, yanaklarımı öperken,

ben de, “Teyzesinin birtanesi!” diye Erkuta

sıkıca sarılıp, yanaklarını öpüyordum. Hani o

an öyle bir oldum ki, içimden ılık ılık

birşeylerin aktığını hissediyordum. Herhalde

yeğenim de birşeyler hissetmiş olmalı ki,

bana daha sıkı sarılıyor ve bırakmak

istemiyor gibiydi. Aramızda göğüslerim

ezilirken, meme uçlarım da sertleşmeye

başlamıştı bile. Birbirimize nekadar sarıldık,

birbirimizin sırtını nekadar sıvazladık

bilmiyorum ama, Ertanın sikinin de sertleşip

göbeğime değmeye başladığı an, nedense

ikimiz de sarılmayı bıraktık...

İçeriye geçtik, kısa bir hoşbeşten sonra

ablamın odasına gittik. Ben de, “Erkut hazır

geldin, yardım et, anneni Banyoya taşıyalım

da adamakıllı bir yıkayalım!” dedim. Bunu

eskiden ayda bir birlikte yapardık, Erkut

okumaya gidince son 2 senedir tekbaşıma

yapıyordum ve ablamı banyoya taşırken

belime ağrılar giriyordu, diğer zamanlar

sabunlu bezle vücudunu siliyordum. Neyse,

Erkutun yardımıyla daha kolay oldu ve

banyoya götürdük, küvete oturttuk, tabi

arkasından tutarak. Malum Erkut üzerini

çıkartmıştı ıslanmasın diye, birtek beyaz

Boxer’ı vardı. Benim de altımda penye şort,

üzerimde ince beyaz bir gömlek, üstten 2

düğmesini çözmüştüm ki rahat hareket

edeyim diye. Duşu açıp ablamı yıkamaya

başladık. Erkut ablamı tutuyor ben

yıkıyordum, ama bu arada bizim de üstümüz

başımız iyice ıslanıyordu...

Eğildiğim zaman südyensiz göğüslerim

olduğu gibi görünüyordu ve Erkutun

gözünün göğüslerime kaydığını kaçamak

bakışlarından farkediyordum, ama

aldırmıyordum. İtiraf etmeliyim ki, benim de

gözüm Erkutun iyice ıslanmış Boxer’ına

takılıyordu. Siki öyle bir sertleşmişti ki,

başının ucu üstten görünür olmuştu. Varın

anlayın artık içimdeki o tuhaf uyanışı.

İşimizi bitirip Ablamı yatağına taşırkende

Erkutla devamlı ten teması yaşadık. O

anlarda hep gözüm Erkutun önüne kayıyor,

onun da göğüslerime baktığını görüyordum

ve bu beni daha da tahrik ediyordu, amımda

bir kıpırtı, bir karıncalanma hissediyordum

resmen. Eee kolay değil, 5 koca yıl elime

erkek eli değmemişti, zaten kapalı bir

muhitti yaşadığımız yer, sex özlemi birden

içimi sarmıştı...

Ablamı yatağına yatırdık ve salona geçtik.

Yeğenime, “Erkut eğilmekten belim

neredeyse tutuldu, şu benim yatağa

uzanayım da sırtımı belimi ov biraz.” dedim.

Erkut\\\'da, “Tamam teyze uzan!” dedi. Benim

odaya geçtik, ben yatağa yüzükoyun

uzandım, gömleğimin düğmelerini açtım ve

omuzlarıma kadar sıyırıp topladım. Erkut

baldırlarımın üzerine (popoma yakın) oturup

sırtımı ovmaya başladı. Çıplak tenime,

yeğenim de olsa, 5 yıldır ilk defa bir erkek

eli değiyordu, bunu nasıl özlediğimi

anlatamam. Erkut ovmaya devam ediyordu,

ama ovmaktan çok elleri enseme doğru çıkıp

aşağıya inerken, sırtımı okşar gibi belime

kadar iniyordu. İyiden (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) iyiye tahrik olmuştum

ve amımın suları akmaya başlamıştı artık ve

küçük küçük inlemelere başlamıştım...

Erkut, “Teyze şu gömleğini biraz daha yukarı

sıyırsana, ellerim takılıyor!” dedi. Ben de,

“Tümden çıkar oğlum...” dedim. Erkut

gömleğimi bir çırpıda başımın üzerinden

sıyırıp atarken, kazık gibi sertleşmiş yarağını

bir anda kalça arama uzunca bir süre

yapıştırdı. Offfff işte o an resmen boşaldım.

O muhteşem sertliği nasıl özlemişim. Erkut

da hiç istifini bozmadan ovma ile karışık

okşamalarını ilerletmiş, artık yanlardan

ellerini daldırıp göğüslerimi avucuna almaya

başlamıştı. Ben artık dayanamıyordum ve

biliyordum ki Erkut da tahrik olmuştu, bunu

sikinin kazık gibi olması belli ediyordu.

Birden sırtüstü döndüm, artık dikleşmiş

göğüslerim Erkutun gözlerinin önüne

serilmişti. O an Erkut, “Teyze ne güzel

göğüslerin var!” diyerek göğüslerimi

okşamaya başladı ve birden dudaklarımız

birleşti. İhtiras ve şehvetle öpüşürken, Erkut

şortumu ve külodumu bir çırpıda sıyırmıştı.

Ben de Erkutun külodunu sıyırdım, offff ne

muhteşemdi yarağı, tazecik çıtır çıtır, kazık

gibi sert bir yarak!

Ben Erkutun yarağını yalamak isterken, o da

benim amımı yalamak isteyince, birden

kendimizi 69 pozisyonundan bulduk. Erkut

ağzını amıma gömdü, am dudaklarımı emip,

diliyle de deliğime sokarken, artık kendimi

tutamaz olmuştum ve inlemelerim yüksek

sesle çıkar olmuştu. Ben de Erkutun yarağını

ağzıma alıp yalamaya emmeye başladığımda,

“Ohhhhh muhteşemsin teyze!” diyerek

inlemeye başladı. Az sonra da, “Aağğğıııhh

geliyorumm teyze!” deyip birden fışkırmaya

başladı. Büyük bir kısmını yuttum, bir kısmı

ise yüzüme, gerdanıma ve göğüslerime

bulaşmıştı. Dönüp yerden külodumu aldı ve

göğüslerimdeki döllerini sildi, sonra da

başını göğüslerime yasladı, 10 dakika kadar

öyle kaldık. Ama Erkutun elleri baldırlarımda

ve apış aramda dolaşmaya başlamıştı bile,

amımın dudaklarını okşarken bir parmağı

amımın deliğine girmiş sokup çıkarıyordu,

içim akıyordu...

Ben de Erkutun yarağını sıvazlamaya

başlamıştım ve avcumun içinde sertleşerek

büyüyorken, amım da tekrar vıcık vıcık

olmuştu. Artık dayanacak halim kalmamıştı

ve “Teyzesinin bir tanesi, gir artık içime,

sikini sokkk, parçala dağıt amımı, ne

zamandır hasrettim yarrağa, hadi

dayanamıyorumm, sok şunu sokk!” dedim.

Erkut da hazırdı, kazık gibi olmuş yarağının

damarları şişmişti. Birden bacak arama

yerleşti, bacaklarımı kaldırdı ve uzanıp

göğüslerimi emerken yarağı da amımın

dudakları arasında gireceği yeri arıyordu.

Erkut göğüslerimin uçlarını ısırırken birden

yüklenerek yarağını köküne kadar amıma

soktuğunda çığlığı bastım. İçimde öylece bir

müddet durdu. O an amımla Erkutun o koca

yarağını sarmıştım. Erkut yavaş yavaş çekip

hızla amımın derinliklerine sokarken nasılda

böğürüyordu. “Ohhh teyzem benimm!” diye

diye bastıkça, ben de kalçamı iterek daha

derine girmesini sağlıyordum...

Artık ikimizin de inlemeleri birbirine

karışmış, ikimiz de zevkten uçuyorduk. Ben

durmadan, “Ooohhh, Teyzesinin bir tanesi,

parçala, sok, yırt am ımı, sok!” diye

bağırıyordum. Derken Erkut birden

hızlanmaya başladı, şak, şak, şak sesleri

hızlanırken ben kaçıncı orgazmımı

yaşadığımı bile sayamamıştım. Ama birden

Erkut, “Patlıyacam teyze!” dediğinde,

bacaklarımla Erkutu sardım, amımı kasmaya

başladım ve “Patla, içime patla teyzesinin bir

tanesi!” dedim. Erkut o an öyle bir

yüklendi ki , içime ılık ılık fışkırmaya

başladığında ben de bitmiştim, o ne müthiş

patlamaydı öyle! Sikini am ımdan çıkarmadan

öylece üstümde kaldı. Bir süre birbirimize

sarılıp yattık. Sonra kalkıp beraber duş

aldık...

O gece de benim yatağımda beraber yattık ve

2 kere daha sikiştik. Ertesi gün Erkut eve

gelir gelmez beni yatağa atıp üzerimdekileri

parçalarcasına çıkarıp tekrar sikti. Artık canı

her çektiğinde evin her köşesinde sikiyor

beni. Ohhh be, yarak hasretinden yeğenim

sayesinde kurtuldum :)

teyzesinin gülü


Adım Nilgün, 51 yaşında, 1.65 boyunda, balık

etinde, hafif dolgun kalçalı bir bayanım. 5 yıl

önceye ablamlarla beraber gittiğimiz bir

düğünden dönüyorduk. Önde eniştem,

kocam, kocamın kucağında oğlum, arkada

ben, ablam ve yeğenim Erkut oturuyorduk.

Gece ve yağışlı bir havaydı, Bilecikte aniden

önümüze çıkan bir kamyonla çarpışınca,

önde oturan eniştem, kocam ve oğlum

malesef kutulamadı. Ablam ise kazadan sonra

yatalak oldu. O tarihten beri ablamın evinde

kalıyorum. Hem ablama hemde yeğenim

Erkuta bakmak bana kalmıştı. Aradan 5 yıl

geçmişti ve yeğenim Erkut İstanbula (2 yıllık

bir meslek okulunda) okumaya gitmişti. Bu 5

yıl ablama bakmak benim sex hayatımı da

unutturmuştu...

15 gün önceydi, akşam üstü İstanbuldan

Erkut gelmişti. Okulunu bitirmiş ve serpilip

genç yakışıklı bir delikanlı olmuştu. Kapıda

özlemle birbirimize sarılıp kucaklaşmamız

esnasında içim bir tuhaf olmuştu, bir an

sanki yeğenime değil de, başka bir erkeğe

sarılıyormuşum gibi hissettim kendimi.

“Teyzeciğim seni çok özlemişim!” diye

yeğenim beni kendine yapıştırıp sırtımı

omuzlarımı sıvazlayıp, yanaklarımı öperken,

ben de, “Teyzesinin birtanesi!” diye Erkuta

sıkıca sarılıp, yanaklarını öpüyordum. Hani o

an öyle bir oldum ki, içimden ılık ılık

birşeylerin aktığını hissediyordum. Herhalde

yeğenim de birşeyler hissetmiş olmalı ki,

bana daha sıkı sarılıyor ve bırakmak

istemiyor gibiydi. Aramızda göğüslerim

ezilirken, meme uçlarım da sertleşmeye

başlamıştı bile. Birbirimize nekadar sarıldık,

birbirimizin sırtını nekadar sıvazladık

bilmiyorum ama, Ertanın sikinin de sertleşip

göbeğime değmeye başladığı an, nedense

ikimiz de sarılmayı bıraktık...

İçeriye geçtik, kısa bir hoşbeşten sonra

ablamın odasına gittik. Ben de, “Erkut hazır

geldin, yardım et, anneni Banyoya taşıyalım

da adamakıllı bir yıkayalım!” dedim. Bunu

eskiden ayda bir birlikte yapardık, Erkut

okumaya gidince son 2 senedir tekbaşıma

yapıyordum ve ablamı banyoya taşırken

belime ağrılar giriyordu, diğer zamanlar

sabunlu bezle vücudunu siliyordum. Neyse,

Erkutun yardımıyla daha kolay oldu ve

banyoya götürdük, küvete oturttuk, tabi

arkasından tutarak. Malum Erkut üzerini

çıkartmıştı ıslanmasın diye, birtek beyaz

Boxer’ı vardı. Benim de altımda penye şort,

üzerimde ince beyaz bir gömlek, üstten 2

düğmesini çözmüştüm ki rahat hareket

edeyim diye. Duşu açıp ablamı yıkamaya

başladık. Erkut ablamı tutuyor ben

yıkıyordum, ama bu arada bizim de üstümüz

başımız iyice ıslanıyordu...

Eğildiğim zaman südyensiz göğüslerim

olduğu gibi görünüyordu ve Erkutun

gözünün göğüslerime kaydığını kaçamak

bakışlarından farkediyordum, ama

aldırmıyordum. İtiraf etmeliyim ki, benim de

gözüm Erkutun iyice ıslanmış Boxer’ına

takılıyordu. Siki öyle bir sertleşmişti ki,

başının ucu üstten görünür olmuştu. Varın

anlayın artık içimdeki o tuhaf uyanışı.

İşimizi bitirip Ablamı yatağına taşırkende

Erkutla devamlı ten teması yaşadık. O

anlarda hep gözüm Erkutun önüne kayıyor,

onun da göğüslerime baktığını görüyordum

ve bu beni daha da tahrik ediyordu, amımda

bir kıpırtı, bir karıncalanma hissediyordum

resmen. Eee kolay değil, 5 koca yıl elime

erkek eli değmemişti, zaten kapalı bir

muhitti yaşadığımız yer, sex özlemi birden

içimi sarmıştı...

Ablamı yatağına yatırdık ve salona geçtik.

Yeğenime, “Erkut eğilmekten belim

neredeyse tutuldu, şu benim yatağa

uzanayım da sırtımı belimi ov biraz.” dedim.

Erkut\\\'da, “Tamam teyze uzan!” dedi. Benim

odaya geçtik, ben yatağa yüzükoyun

uzandım, gömleğimin düğmelerini açtım ve

omuzlarıma kadar sıyırıp topladım. Erkut

baldırlarımın üzerine (popoma yakın) oturup

sırtımı ovmaya başladı. Çıplak tenime,

yeğenim de olsa, 5 yıldır ilk defa bir erkek

eli değiyordu, bunu nasıl özlediğimi

anlatamam. Erkut ovmaya devam ediyordu,

ama ovmaktan çok elleri enseme doğru çıkıp

aşağıya inerken, sırtımı okşar gibi belime

kadar iniyordu. İyiden (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) iyiye tahrik olmuştum

ve amımın suları akmaya başlamıştı artık ve

küçük küçük inlemelere başlamıştım...

Erkut, “Teyze şu gömleğini biraz daha yukarı

sıyırsana, ellerim takılıyor!” dedi. Ben de,

“Tümden çıkar oğlum...” dedim. Erkut

gömleğimi bir çırpıda başımın üzerinden

sıyırıp atarken, kazık gibi sertleşmiş yarağını

bir anda kalça arama uzunca bir süre

yapıştırdı. Offfff işte o an resmen boşaldım.

O muhteşem sertliği nasıl özlemişim. Erkut

da hiç istifini bozmadan ovma ile karışık

okşamalarını ilerletmiş, artık yanlardan

ellerini daldırıp göğüslerimi avucuna almaya

başlamıştı. Ben artık dayanamıyordum ve

biliyordum ki Erkut da tahrik olmuştu, bunu

sikinin kazık gibi olması belli ediyordu.

Birden sırtüstü döndüm, artık dikleşmiş

göğüslerim Erkutun gözlerinin önüne

serilmişti. O an Erkut, “Teyze ne güzel

göğüslerin var!” diyerek göğüslerimi

okşamaya başladı ve birden dudaklarımız

birleşti. İhtiras ve şehvetle öpüşürken, Erkut

şortumu ve külodumu bir çırpıda sıyırmıştı.

Ben de Erkutun külodunu sıyırdım, offff ne

muhteşemdi yarağı, tazecik çıtır çıtır, kazık

gibi sert bir yarak!

Ben Erkutun yarağını yalamak isterken, o da

benim amımı yalamak isteyince, birden

kendimizi 69 pozisyonundan bulduk. Erkut

ağzını amıma gömdü, am dudaklarımı emip,

diliyle de deliğime sokarken, artık kendimi

tutamaz olmuştum ve inlemelerim yüksek

sesle çıkar olmuştu. Ben de Erkutun yarağını

ağzıma alıp yalamaya emmeye başladığımda,

“Ohhhhh muhteşemsin teyze!” diyerek

inlemeye başladı. Az sonra da, “Aağğğıııhh

geliyorumm teyze!” deyip birden fışkırmaya

başladı. Büyük bir kısmını yuttum, bir kısmı

ise yüzüme, gerdanıma ve göğüslerime

bulaşmıştı. Dönüp yerden külodumu aldı ve

göğüslerimdeki döllerini sildi, sonra da

başını göğüslerime yasladı, 10 dakika kadar

öyle kaldık. Ama Erkutun elleri baldırlarımda

ve apış aramda dolaşmaya başlamıştı bile,

amımın dudaklarını okşarken bir parmağı

amımın deliğine girmiş sokup çıkarıyordu,

içim akıyordu...

Ben de Erkutun yarağını sıvazlamaya

başlamıştım ve avcumun içinde sertleşerek

büyüyorken, amım da tekrar vıcık vıcık

olmuştu. Artık dayanacak halim kalmamıştı

ve “Teyzesinin bir tanesi, gir artık içime,

sikini sokkk, parçala dağıt amımı, ne

zamandır hasrettim yarrağa, hadi

dayanamıyorumm, sok şunu sokk!” dedim.

Erkut da hazırdı, kazık gibi olmuş yarağının

damarları şişmişti. Birden bacak arama

yerleşti, bacaklarımı kaldırdı ve uzanıp

göğüslerimi emerken yarağı da amımın

dudakları arasında gireceği yeri arıyordu.

Erkut göğüslerimin uçlarını ısırırken birden

yüklenerek yarağını köküne kadar amıma

soktuğunda çığlığı bastım. İçimde öylece bir

müddet durdu. O an amımla Erkutun o koca

yarağını sarmıştım. Erkut yavaş yavaş çekip

hızla amımın derinliklerine sokarken nasılda

böğürüyordu. “Ohhh teyzem benimm!” diye

diye bastıkça, ben de kalçamı iterek daha

derine girmesini sağlıyordum...

Artık ikimizin de inlemeleri birbirine

karışmış, ikimiz de zevkten uçuyorduk. Ben

durmadan, “Ooohhh, Teyzesinin bir tanesi,

parçala, sok, yırt am ımı, sok!” diye

bağırıyordum. Derken Erkut birden

hızlanmaya başladı, şak, şak, şak sesleri

hızlanırken ben kaçıncı orgazmımı

yaşadığımı bile sayamamıştım. Ama birden

Erkut, “Patlıyacam teyze!” dediğinde,

bacaklarımla Erkutu sardım, amımı kasmaya

başladım ve “Patla, içime patla teyzesinin bir

tanesi!” dedim. Erkut o an öyle bir

yüklendi ki , içime ılık ılık fışkırmaya

başladığında ben de bitmiştim, o ne müthiş

patlamaydı öyle! Sikini am ımdan çıkarmadan

öylece üstümde kaldı. Bir süre birbirimize

sarılıp yattık. Sonra kalkıp beraber duş

aldık...

O gece de benim yatağımda beraber yattık ve

2 kere daha sikiştik. Ertesi gün Erkut eve

gelir gelmez beni yatağa atıp üzerimdekileri

parçalarcasına çıkarıp tekrar sikti. Artık canı

her çektiğinde evin her köşesinde sikiyor

beni. Ohhh be, yarak hasretinden yeğenim

sayesinde kurtuldum :)

Esim ve Bisexuel alman Bayan


Selam arkadaslar.

Esimi türkiyede tanidim ve bundan yaklasik 20 sene evvel,evlenerek almanyaya,yanima aldim.Modern görüslü oldugumuz icin,her seye normal bakar,ve acik acik konusuruz.Günlerden,yani gecelerden bir gün,esimle hararetli sekilde sevisirken,bos bir anini buldum ve sordum.Acaba baska bir kadinla beraber olmaya ne dersin dedim?O an kendinden gecmis bir sekilde,denemek isterim ama pasiv olarak dedi.Buna karsilik ben hemen günlerce gazete ilanlari okudum,ve hatta kendim bile bir ilan verdim.Köln bayagi sexe karsi acik olan bir sehir oldugu icin,bu tür ilanlarda cabuk bulma imkani var.Bir gün mektup yolladigim(o zamnalar internet kimsede yoktu)bir bayandan cevap geldi.Kendisi bisexuell oldugunu ve esimle beraber olmayi istedigini yaziyordu.Hemen yollamis oldugu telefon numarasini aradim ve gelicek hafta sonu icin onun evinde bir termin yaptik.Esim bayagi heyecanliydi ve nerdeyse vaz gecmek kivamindaydi.Ben kendisine biraz cesaret verdim,yaninda olucam,baska bir erkek yok,gizli sakli kalicak vs vs öyle ikna ederek yola ciktik.Bize yaklasik 20 dakikalik bir yoldu ama benim icin bitmez bir 20 dakikaydi.Bir an önce esimi ve baska bir bayanin sevismesini seyretmek icin sabirsizlaniyordum.Herhalde bu her erkegin rüyasi olmali,saadece benim degil.Eve geldigimizde kapiyi caldik ve Sabine bize kapiyi acti.sexy kiyafetli birini beklerken,üzerinde saadece bir Bornozla kapiyi acti.Bizi hemen yatak odasina alarak,esimin elinden tutarak yataga dogru yaklasmaya basladi.Zaten anlasmamiz öyleydi,soru sorma,uzun uzun konusmak yok,hemen mevzuya gecilicekti.Ben yatagin karsisinda bulunan bir koltuga oturdum ve merakla ikisini seyretmeye basladim.Sabine önce üzerindeki Bornozu cikardi ve karsimizda süper bir vücutla ciril ciplak kaldi.Sonra esim Nurayin üzerini soymaya basladi,ve kisa bir zamanda esimde ciril ciplak bir sekilde yataga uzandi.sabine esime\"sen bir sey apmiyacaksin,her seyi bana birak ve zevkini cikar\"diyerek,yatagin alt ucuna dogru kaydi.Ilk önce ayaklarini oksamaya,sonra ayaklarindan bacaklarina dogru hem oksuyarak hem öperek cikiyordu.Esimin yeni tras oldugu bölgeye geldiginde,bacaklarini acmasini istedi ve bir anda kafasini bacaklarinin arasina sokarak,Nurayin amcigini zevkli bir sekilde yalamaya ve emmeye basladi.Sabine bir taraftan Nurayi yaliyordu,bir eliylede nurayin memelerini oksayip,meme uclarini parmaklarinla sikiyordu.Nurayin bundan zevk aldigini,inlemesinden anlamistim.Sabine nurayi yalarken bir parmaginida bir amcigina,bir göt deligine bandirip cikariyordu.Gördüklerime karsi dayanamdim ve yaragimi cikararak,bende kendimi oksamaya basladim.Yaklasik 10-15 dakika bu böyle devam etti,ve bir ara Sabine yatagin yaninda bulunan komidinden bele takilan,yapmacik bir yarak ve bir jöle tüpü cikardi.Yaragi beline baglayip,jöleledikten sonra,nurayi ters cevirdi ve arkadan amcigina sokmaya (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) basladi.Be kudurmak üzereydim,dayanamdim ve koltugumdan kalkarak yanlarina yaklastim.Nuray elleri ve dizlerinin üzerine domalmis bir sekilde sabinenin yapma yaragini yiyordu,bende yanina geldim,Nurayin kafasini kendime dogru cevirerek,yaragimi agzina soktum.Nurayin amini Sabine,agzinida ben sikiyordum.Bir zaman sonra yaragimi agzindan cikardim ve Sabineden nurayi sikmek icin izin istedim.sabine yaragi nurayin amindan cikardi ve ben nurayin arkasinda yerimi aldim.Tam yaragimi sokacagim anda,Sabine yaragimi tuttu ve agzina alarak saxo cekmeye basladi.Sonra agzindan cikardiktan sonra,yaragimi kendi eliyle nurayin amina dogru yönlendirdi ve esimin sulanmis olan amcigina hic zorluk cekmeden daldim.Sert ve hizli sekilde sokup cikariyordum,arada sirada tam cikarip götüne daliyordum.Nuray götten sikilmeye bayiliyor,cünkü evlenmeden evvel,kizligini bozmamak icin götten sikiyordum.Simdi bir götten,birde amindan sokup cikariyordum ve nuray zevkten neredeyse bayilacakti.Dayanamadim ve spermlerimi nurayin amciginin derinliklerine fiskirdim.Sonra yaragimi cikardim ve yerimi hemen Sabine tekrar aldi.daha yeni suladigim ami arkadan yalamya basladi.Ben nurayi sikerken,yapma yaragi cikarmis,ve yalrken yaragi kendi amina sokuyordu.Görmeliydiniz bu sahneyi,nuray dpmalmis,Sabine arkadan hem nurayi yaliyordu bir elinlede yaragi kendi amcigina sokuyordu.dayanamadim ve Sabineye yardimda bulunmaya karar verdim.Yapmacik ami elinden aldim ve ben sokmaya basladim.Aslinda anlasmamizda ben sabineyle hic bir sey yapmiyacaktik,her sey nurayla sabinenin arasinda olup bitecekti.Sabine nurayi yalarken,bende yapma yaragi hizli bir sekilde sabinenin amcigina sokup cikariyordum.Sabine hem inliyordu,hem yedigi yaragin zevkini cikariyordu.Bu arada bein yarak yine sertlesti,bir elimle yapma yaragi sokuyordum,bir elimlede sikimi oksuyordum.Artik dayanicak halde degildim,yaragi amindan cikararak,sabinenin arkasina yerlestim.Bir sey söyleme firsati vermeden,benim yaragi arkadan sabineye yerlestirdim ve sikmeye basladim.Manzara su,nuray önde domalmis,sabine nurayi domalmis bir sekilde yaliyordu,en arkadada ben sabinenin amini köklüyordum.daha yeni fiskirdigim icin,daha gelemye niyetim yoktu.neredeyse yaklasik 10 dakika bu sekilde sikistik ve ben boslicagimi anladim ve yaragimi cikarmak istedim.Tam o sirada sabine elini arkaya atti ve cikmama izin vermedi,yani icinde patlamami istiyordu.Bir kac git gelden sonra,ikinci kez bosaldim,ve bu sefer daha yeni tanistigimiz bir bayanin aminda.Son damlasina kadar icinde kadim ve sonra yaragimi cikardim.O arada ikisininde isi bitmisti ve birlikte Banyoya giderek temizlendik.Sonra Sabineyle bir kac kere daha bulustuk ve bir kac ay sonra Kölnden hamburga tasindi.Bize uzak oldugu icin,bir kac kez telefonlastik ama bulusmaya firsat olamdi.

Arkadaslar,aranizda bizimle tanisip bulusmak isteyen bir türk cifti varsa,lütfen bize yazin,cok seviniriz(tuerkpaar1@gmx.de).Simdi bir ciftle denemek istiyoruz,yani es degismek.

Selamlar.İsim : MuratMail : tuerkpaar1@gmx.de

sexsi kalçalı begüme çaktım


Oldukça sıkıntılı geçen lise hayatım esnasında değişik kız arkadaşlarım oldu ve bu kızlarla her ne kadar cinsel açıdan mutlu olduysam da maalesef aşk acısı her zaman için yüreğimin içinde bir yerlerde asılı kaldı. Maddi yönden bunalımlı geçtiği için lise yıllarında çalışmak zorunda kaldım. Bu sayede bir çok değişik ortama girip . çıktım ve bu kadar karmaşık ortamlar bana paranın yanında insanlara karşı girişken olmak gibi özelliklerde kazandırdı. Üniversite sınavımı kazandığım sene ailemden de tamamen koparak bambaşka bir hayata başlamış oldum. Okullar açıldığında ilk kez üniversitede derse girmenin heyecanı yeni ama yepyeni bir ortama dalmış olmanın gizemi beni çok mutlu etti. Ancak maddi sorunlar beni burada da yalnız bırakmamış ve çalışmaya itmişti.


Uzun uğraşlar sonucunda çeşitli büro malzemeleri pazarlayan bir şirkette iş buldum ve bu sayede okulumun olduğu şehirde de iş hayatının o sıkıntılı ve bunalımlı yüzünü gördüm. 20 yaşın verdiği heyecanların büyük bir kısmını yaşasam da, kızlar tarafından yüzüstü bırakılmış olsam da inancımı hiçbir zaman kaybetmedim.Üniversitedeki ikinci senemin sonunda hem çalıştığım şirkette mutluydum hem de derslerim sorunsuz bir şekilde devam ediyordu. Tabi ki bu karmaşıklık içerisinde derslerden ve işimden başımı kaldıramadığım için sadece çalışma çevremle sınırlı kalmış ve uzun bir zaman kadınsızlığa mahkum olmuştum. Beklentilerimi karşılamadığı sürece kimseyle beraber olmamak için söz vermiş olsam da elimden gelen bir şey yoktu. Evde mastürbasyon yapmak 21 yaşında bir insana bir yerden sonra ağır gelmeye başlıyor.Çevreme baktığımda okuldaki kızlar ya erkekler arasında paylaşılmıştı ya da gözü çok yükseklerde olan kızlar karşıma çıkıyordu.


Bende mecburen şirketten insanlara yönelmek zorunda kaldım. Gerçi burada da bazı sorunlar vardı çünkü çevremde ki kişiler genellikle benden yaşça büyüktü. Avantajımsa yıllarca çalışmam sonucunda hayatın içinde yoğrulmam sayesinde kazandığım olgunluktu. Şirkette hiçbir şeye hayır demeden her konuda maksimum performans göstermeye çalışıyor ve giderek satış sayımı yükseltiyordum. Şirketin sisteminde pazarlamasını yapmakta olduğumuz büro malzemelerini ekip çalışmasıyla satıyorduk. Daha açık ifade etmek gerekirse yaptığımız görüşmelerde bir bay, bir bayan olmak üzere iki kişi tarafından gerçekleştiriliyordu.


Eğitim sürecinde şirketin en çok satış yapan kişisi yeni geleni yetiştirmekle yükümlü olduğundan bende bu konuda profesyonel olan Begüm Hanımla randevulara gitmeye başlamıştım. Kadınsızlık o kadar başıma vurmuş olacak ki iki çocuğu (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) olan, 42 yaşındaki bol selüloitli dul Begüm Hanım bile ilgimi çeker hale geçmişti. Yukarda da belirttiğim gibi eğitim süreci sonunda yavaş yavaş performansımı artırdım ve üst üste ayın elemanı seçilmeye başladım. Bu sayede yaşam tarzımda değişmeye başlamış yüksek satışlarımın getirisi olan yüksek primler yaşam standartlarımı yukarıya çekmişti. Dikkat çekmiş olacak ki herkesle çok yakından ilgilenen Didem Hanım (Pazarlama Müdürü) beni çaylaklardan sorumlu konuma getirdi. Bu sayede Begüm Hanımın işini de elinden almış oldum. Yeni gelenler artık benimle beraber görüşmelere geliyorlar ve eğitimlerini tamamen benden alıyorlardı. Başlangıçta kolay gözüken bu eğitimler giderek zorlaştı ve ağırlaştı.


şirketin daha da büyümesiyle daha fazla personel alımına karar verildi. Dediğim . gibi bay-bayan şeklinde görüşmelere gidildiği için bir numara ben ve iki numara Begüm Hanım gelen erkek ve bayanları paylaşıyorduk. Eğitimini tamamlamış olduğum Suna, Begüm Hanımın yetiştirmesi Farukla beraber görüşmelere başlamıştı ve bana yeni olarak Ayşegül gelmişti.Sıra Ayşegülün eğitimindeydi. Her ne kadar çalışma arkadaşım olduğu için yan gözle bakmak istemesem de Ayşegül çok güzel bir kızdı ve 22 yaşın verdiği olgunluğu bir hayli gösteriyordu. İlgi çekici olması şirkette bir çok dedikoduya sebep oldu. Bir çok arkadaşım bizi birbirimize yakıştırıyordu ancak ben sadece eğitmenlik görevimi yapıyor ve Ayşegüle karşı yaptığım hareketlerde elimden geldiğince dikkatli davranıyordum. Ne zaman ki randevu alınsa ve görüşme için dışarıya çıksak arabaya bindiğimiz andan itibaren yanımızda şirketten birisi olmadığından hem Ayşegül hem de ben doğal davranabiliyorduk. İkimizin de öğrenci olması aramızda konuşabileceğimiz daha fazla konu yaratıyordu.


Çok hızlı öğreniyor olması da kısa süre içinde eğitimin biteceğini gösteriyordu ve ben artık Ayşegüle o kadar bağlanmıştım ki eğitimin bitmesini istemiyordum. Durum yönetimin de dikkatini çekmiş olacak ki Didem Hanım tarafından uyarıldım. Bunun üzerine Ayşegül de kabul edince eğitim görevimi bıraktım ve ekip sistemine geri döndüm. Tabi ki ekip arkadaşım Ayşegül oldu. Bu sayede çok iyi anlaştığım bir ortağa sahip oldum. Zamanla ona karşı olan hareketlerim de değişmeye başlamıştı. Sanırım uzun . zaman sonra aşk kapımı çalmaya başladı diyordum ki aşık olduğumu Ayşegülün hastalanması kendime kanıtlamama olanak sağladı. Dehşet moral bozukluğu içerisinde onu görememenin üzüntüsüyle gripten kurtulmasını bekliyordum.Ayşegül mühendislik fakültesinde okuyan ve derslerinde o da benim gibi başarılı bir öğrenciydi.

Komşumuzun Kızı Ve Karımla Grup Yapıyoruz


 
mrb değrli okuyucular bizim hikayemiz komşumuzun kızıylla kendimizi tanıtıyım bz anadolunun kasabasında oturuyoz eşim gonca ben sinan yaklaşık on yıllık evliyiz iki çocuumuzla normal hayat yaşıyıruz bennn askerdeykenn dergiler alır hikayere bayıla bayıla okur 31 çeker dim nayse şimdi cd ler çıktı merrtlik bozuldu önceleri cdleri eşimden saklardım bi gün yakandım sonra beraber izliyoz derken eşime eş değişmeyi yıllarca teklif etsemde razı edemedim telefonda görüştük bir iki hepo rezil oldumbu bende bi hayal olarak yerini aldı ama izler sikişriz hepcdleri pozisyonları tarrtışır uygularız eşimin götüne hıyar vs çok denedik neyse bi gün yine cd aldım akşammçocuklar uyudumu aldık biramızı hem içiyoruz hem oynaşıyoruz filmde bir adam karıyı sikiyoyo birbayan hem izliyo hem kendiyle oynuyodueşim kafayı bulmuş halde işte ben seni böyle izlemek istiyom dedi bende ne yapım kızım sana birsürü çift buldum hiç birine ev t yapalım demedin diye sitem ettim oooo hayır aşkım ben istemiyom ama seni bunlar gibi izlemek istiyorum dedi ben de bul birin yaplım dedimm ve o gce şhvetli sikiştik sabah sen ciddimisin dşiye sordum beni öperek tabiki dedi ve kim olabilirdiye araştırmaya koyulduk güvenlir olmalıydı güzel olmalıydı derken o olmaz bu olmaz bizim komşumuzun kızı var daha yeni gelişiyo 16 17 yaşların da bizimki ondan sonra hulyayla samimiyeti ilerletmeye başladıona işte guven vermeye çıktığı vamı vs başlamış ilgilenmeye o da tabi meraklı başlamış anlatmaya çıktığı çocuk öpüyomuş falan ama çok da meraklıyımış her gece eşim anlatıyo sorular soruyomuş erkekler hakkında eşimde veriyomuş gazı şoyle zevkli böyle tatlı bi gün eşime dedim göstersek sikişler diye o da tamm dedisikşte am yalama götten koyma hepsi hulya izledikçe kuduruyomuş film bittiğinde sakın kımseye söyleme yarın yine izleriz demiş bu böyle bir ay devam etti hülya beni gördüğünde bakışları değişmiş ben tabi hiç bişeyden haberim yokmuş gibi hülya naber deyip (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) geçiyorum neyse bir ay sonra bizim ki yine izlerken kızım kudurcan senn şimdi amın sulanmıştır git banyoya rahatla demişhulyayı sokmuş banyoya oda kendi kendii boşaltıp çıkmış oturmuşlar sohbete eşim sormu bizde geçtik bu yollardan söyle kimi hayal ettin diye hulya kızmarsın demiş eşim kızmam aramızda kalır deyince kocanı demiş bikerede beni skse kızlığıma dokunmadan şimdi sevgilimiçağırsam hemen kızlığmı bozcak demiş bu böyle devam ederken eşime dedim artık ayarla şunuda yapalım diye eşim evtte hulyada bizi sikişirken izlemek istiyo dedi bn hemen ttmmm yapalım dedim öbürgün bizim kapıyı açık bıraktık ben işe gitmedim çocuklr okula gitti kapı haff aralık eşim hulyaya sabah demiş gel çaktırmadan izlersin diyebenim haberim yokmuş gibi aldım karım yalamaya başladım amını hulya geçmiş arkamıza izliyo sonra karım üstüme çıktı o zaman beni öperken çaktırma bizi izliyor diye bende hiç birşeyden haberim yok gibi siktim karımı altıma aldığımda hulyayla göz göze geldik eli amında okşuyordu ben ona o banagüldü kaktım karımın üstünden üç adımda hulyanın yanndydım madem bizi gördün gel ortak ol deyip elimi amına bir attımki amı sulanmış vıcık vıcık olmuşhulya tıtriyodu eşim de gel bişey olmucak diye söyleynce hulyayı yatağaattık ben yavaş yavaşbaşladım soymaya karım bi baktım amıyla oynuyodu hulya theyecan korku zevk ne olduğunu anlamamıştı yva yavaş bak dedi hiiiiç korkmana bişey olmuyacakbunun zevkni çıkarmana bak senin kızlığını bozupta başıma bela alırmıyım bak dedim karı çocuklarım var sonra verdim sikimieline karımda hem amıyılaoynuyor hemdehulyaya al kocam senin bugün gördüklerimizin hepsini yaptır ddiyorduben el değmemiş amını başladım yalamaya sonraamını yalarkende götüne parmak atıyodum derken anlayacağınız şimdi iki karım var birini amından ve götünde diğerini sadece götünden skiyom evlenenekadar ama evlendikten sonra ertarafndan yapacağız bize kızlık sözü verdi hala devam ediyoruz buna haftada bi bazen 15 günde bir fırsat buldukca bazen gecede bizde kalıyor o zaman benim bayramım oluyo

evliymiş


Kendimi anlatmalıyım183 cm kumral ela gozluyum guclu ve atletik yapılıyım gezmeyı eglenmeyi ve eglendirmeyi severi..keyifli bir adam oldugumu soyler taniyan bayanlar...sagolsunlar nickimi lakabimi onlar buldu..:) Bu ilk mesajım dayanamadim ve yazmaya karar verdim.. sanırım bundan sonra sık sık bulusacagız. meslegım icabı ve fiziksel-cinsel cekiciligim sayesinde her zaman bayanlarin begenisini kazandim cinsel acligim hic olmadı.



kıbrısda yasıyorum ama aslen ankaralıyım 1 sene sonra gorevım bıtıp ankaraya donecegım.





telefonunu yanlıslıkla cevırmıstım.kibarca ozur diledim..ses tonum onu etkilemis olmalı tanıstık,randevulastık,adı ayla imis(isim



farklıdır.)ilk once kıbrısda markette gordum.sarı dalgalı saclı minyon tipli balık etinde harıka goruntusu ve cekiciligi olan bir bayan di...ilk bakısmamızda gozlerımız kenetlendi birbirimizi arzuladik.ama ortam musait



diildi ve cok dıkkatli olmali idik.karıncayı s..p belini incitmememiz gerektigini ona anlatmıstım.kıbrısda ask yasamak heleki boyle temiz,sırdas ve kaliteli bir bayanla ask yasamak benim gibi seksi sanat gibi yapan ve



once karsısındakının mutlulugunu dusunen bir erkek icin bulunmaz nimetti. Ayla evliliginde mutlulugu yakalayamamıstı.tabuları geregi ve sırdas erkek



bulamadıgından( kendi ifadesidir.)sevgiliside olmamıs.onun acligini gidermmek uzere anlastık.





Dul yasayan bır arkadasının evınde bulustuk.arkadası bıze odasını verdi,kendisi mutfaga gecti.ayla sanki gerdege girecek gibi heyecanli idi onceden anlasdıgımız gibi yalnız (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) kalır kalmaz egıldı pantolonumu cıkarttı ve manyak gıbı emmeye basladı kocaman aletimi oksuyor opuyor ve elleri ile oksuyordu.aletımın zevkını cıkarmasına karısmadım cunku sıra banada gelecekti oyuncak gıbı oynadı...buyuk damarlı ve sert bir canavar-oyuncak... Utanarak soyundu, vagınasını elletmedi.emdirmedi varsın olsun .o gun onun gunu ıdı ilerki bulusmalarımızda elbette ben ona yapacagımı bilirim...saygı duyarım seks onun seksi,gün onun günü...Utanarak uzanmamı istedi...kısrak gibi ustume oturdu,zıpladı zıpladı zıpladı takı suursuzca bosalana kadar...masumdu temızdı ve mutluydu.tum arzularını gerceklestirdi...hıc denemedıgı pozısyonları denıyordu.. uzun ve kalın aletımı en hassas yerıne sertce soktum.





burası sana layık bu hasmetli alete layık kocama bile vermedim askım dedı domaldı ve bır bakıre gıbı



aglayarak aletimi arkasına aldi.olamaz boyle bir popo olamaz boyle bir zevk tertemiz bir kadın ve seks tanrıcası gıbı benı kendıne kole edıyor en gorulmemıs yerlerını bana verıyor bende kanatırcasına arkasına uzun uzun bosalıyorum...dollerım alttan akıyor ama pozısyonumuzu bozmuyoruz takı aletım kuculene kadar...ve son nokta memelerını sıkıp emmemı kızartmamı ıstedı ve askım hala kızarık gezıyor...ayrılırken bagırıyordu



mutluluktan:askım senin gibi erkek gormedim bana hayatımın en mutlu gununu yasattın,bende sana hakettigın guzelliklerı yasatacagım , seref sozu dıyordu...

esmerle harika sikiş


Merhaba ben ferit 30 yaşındayım esmer yakışıklı.Buradaki hikayeleri okuduktan sonra bende en son yaşadığım ilişkiyi sizinle paylaşmak istedim. Ağustos ayında chatte bir bayan ile tanıştım. Gaziantepten 33 yaşında dul olduğunu söyledi. En az genç kızlar kadar olgun bayanlarda hep dikkatimi çekmiştir. Hemen muhabbete koyuldum. Her konuda sohbet ediyorduk. İki çocuğunun olduğunu, eşinden ayrıldığını ve bir sevgilisinin olduğunu ancak sevgilisinin de hapiste olduğunu anlattı.




Çok yalnızlık hissettiğini söylüyordu. Bu yüzdende de kendisini işine vermiş. Nesrin özel bir şirketin dış ticaret departmanında çalışıyor. Saat iyice ilerlemiş ve sohbetimizde koyulaşmıştı. Birbirimize iyice ısınmıştık. Artık her şeyi açık açık konuşabiliyorduk. Bana kız arkadaşımı sordu. Bende ayrıldığımızı söyledim.




Bana yalnız zor olup olmadığını sorduğunda bende aynı soruyu ona sordum. Kısacası ikimizde aynı dertten yakınıyorduk. Artık sadece sex üzerine konuşuyorduk. Sevgilisinin hapse girdiğinden beri yani 8 aydır hiçbir erkek ile sikişmediğini, vibratörü ile kendisini sikerek tatmin olmaya çalıştığını ama gerçek yarağın tadını vermediğini söyledi.




Daha önce çalıştığı şirketteki genç bir bayanla da lezbiyen ilişkilerin olduğunu, takma yarrak ile birbirlerini siktiklerini ve çok zevk aldıklarını ancak çalıştığı yerden ayrıldıktan sonra bir daha buluşamadıklarını söyledi. Bende yaşadığım maceraları ona anlattım. Tabi bunları konuşurken ikimizde iyicene azmıştık. Yarağım sertleşmiş kadınsızlıktan demir gibi olmuştu ve konuştuklarımızı hayal ederek 31 çekiyordum.




O na şu an ne yapıyorsun diye sorduğumda vibratörünü amına sürttüğünü söyleyince eğer kabul ederse kendisiyle sikişmek istediğimi söyledim. O da sanal sevmediğini ancak telefonda sikişebileceğimizi söyledi. Bu daha çok hoşuma gitmişti. Çünkü inlemelerini duymak beni daha çok azdıracağına emindim. Öylede oldu.Kendi telefonunu vermek istemediği için ben numaramı verdim ve numarasını gizleyerek beni aradı. Sesi çok tatlıydı. İkimizde iyicene azmıştık.




Hemen işe koyuldum ve telefonda inlete inlete önce ağzını, memelerini ve sonrada amını ve götünü bir güzel siktim. Götünden sikmemi özellikle istiyordu. Kuru kuru acı çektirerek bağırta bağırta götünden sikmemi istiyordu. Kıramadım. istediği oldu Ben telefonda onu nasıl siktiğimi anlatırken o da vibratörünü götüne sokuyordu.




Bu şekilde telefonla gece sikişmelerimiz birkaç hafta sürdü. Artık dayanamadığını, yarağımı içinde hissetmek istediğini söylüyordu. Bende eğer isterse gerçekten sikişebileceğimizi söyledim. Gaziantepte olması nedeniyle beraber olmamızın imkansız olduğunu söylüyordu. Ben de işim icabı güneye sık sık geldiğimi ve istersen Antepe de uğrayabileceğimi söyledim. Önce inanmadı ama gelmemi çok istediğini söyledi. Yaklaşık 20 gün sonra Adanaya gitmem gerekti. Adana işlerimi kısa tutup hemen Antepe geçtim. Nesrin ile bir cafede buluşmak için sözleşmiştik. Cafeyi bulmam biraz zor olmuştu.




Pek kalabalık olmadığından içeri girer girmez birbirimizi tanıdık. Gerçektende bu kadar tatlı ve güzel biri olacağını tahmin etmemiştim. Yaklaşık 165 boyunda, 55 kilo, kumral ve sempatik bir görünümü vardı. Çok etkilenmiştim ve kendimi şanslı hissediyordum.Gözlerinin içi parlıyordu. Beni görünce çok rahatladığını söyledi.




Çünkü kötü bir sürpriz ile karşılaşmaktan korkuyormuş. Birkaç saat birbirimizi daha yakından tanımak için sohbet edip akşam olması için vakit geçirdik. Çocuklarını annesine bıraktığını ve evde bir sürprizi olduğunu söyledi. Daha önce değişik ilişkilerim olmuştu ama bu seferkinin çok farklı olacağına inanıyordum. Eve girerken heyecanımı belli etmemeye çalışıyordum. Odaya geçip beklememi söyledi ve yemek hazırlamak için mutfağa gitti. Yaklaşık yarım saat geçmişti ve artık sabırsızlanmaya başladığım anda harika bir gece kıyafeti ile içeri girdi. Derin dekoltesiyle adeta her şeyini bana sergiliyordu. Yan odaya geçtiğimizde işte sürprizim dedi. Benim için gerçektende sürpriz olmuştu.




Mum ışığında harika bir sofra hazırlamıştı. Slow müzik eşliğinde gecemiz romantik bir ortamda başlamıştı. Biraz bişeyler atıştırdıktan sonra çok hoş bir parça çalmaya başlayınca dansa kaldırdım. Ayağındaki topuklu ayakkabısı sayesinde aramızdaki boy farkı sorunuda ortadan kalkmış oldu. Elinden tuttuğumda elleri titriyordu, belliki çok heyecanlıydı.İncecik beline sarılıp dans etmeye başladık. Yukardan bakınca memeleri olduğu gibi elbisesinin içinden görünüyordu.




Bu görüntü sikimin sertleşmesi için yetmişti memelerinin çok güzel göründüğünü söyleyince gözlerimin içine bakarak tebessüm edip bana iyice sarıldı ve başını omzuma dayadı. Harika kokuyordu. Kokusu bile beni tahrik ediyordu artık. Ellerimi kalçalarına indirip, yuvarlak ve dolgun kalçalarını okşamaya başladım. Kalçalarından sıkıca tutup iyice sikime (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) dayadım. Kalp atışlarını hissedebiliyordum. Başını kaldırıp parlayan gözleriyle gözlerimin içine baktığında mutluluğu gözlerinden okunuyordu.




Öpüşmeye başladık. Artık dans etmiyor ayakta sevişiyorduk. Dudaklarını emiyordum. Öpüşmüyor adeta yiyişiyorduk. Ellerimi eteğinin altından sokup kalçalarını sıkıyordum. Artık dilini emiyordum bazen de Nesrin benim dilimi ağzına alıyordu. Ellerimi külotunun kenarlarından sokup kalçalarını hem sıkıyordum hem de her iki deliğini parmaklarımın ucuyla okşuyordum.




Nesrini kalçalarından sıkıca tutarak hafiften kaldırıp amını yarağımın hizasına getirdim ve yarağımı amına sürtmeye başladım. Artık sınırsız ve sıra dışı gecemiz romantik bir şekilde başlamıştı...Nesrini bu şekilde kucaklayıp önce kanepeye yüzüstü yatırdım. Sikmeden önce o harika pürüzsüz vücudunun her yerini yalayıp emmek istiyordum. Ayaklarını yalayarak başladım önce. Ayak fetişhi gibi bir fantezim yok ama gerçektende çok güzel ayakları vardı. Onları hem yalıyor hem de pürüzsüz bacaklarını okşuyordum. Elbisesinin eteğini iyice yukarıya sıyırdım ve bacaklarını eme eme o harika kalçalarına geldim. Şeffaf dantelli beyaz külotunun üzerinden götünü okşuyor, öpüyor, sıkıyor, ısırıyor, avuçlarımın arasında adeta eritiyordum. Yerinde duramıyordu, acayip zevk sesleri çıkarıyordu. Hafiften domalır gibi yapınca yavaşça külotunu çıkardım. Kara incisi önümdeydi. Kalçalarının arasını yavaş yavaş yalamaya başladım. Bir taraftanda parmaklarımla amına ve götünün deliğine yavaş yavaş masaj yapıyordum. Niyetim bu şekilde kadınımı iyice azdırmaktı.




Daha sonra dilimi göt deliğinin etrafında gezdirmeye, dilimle deliğine baskı yapmaya başladım. Amciğinda parmağım, kıçında dilim. iyicene azmıştı artık.Nesrinin üzerinden kalkıp ortamın havasını değiştirmek için daha canlı bir müzik CD si koydum. Nesrin amına hızlı hızlı mastürbasyon yapıyordu. Bir müddet bu şekilde seyretmek istedim. Acayip hırıltılar çıkarak parmaklarını amına sokuyordu.




Artık romantizme son vermenin zamanı gelmişti. Romantizmin yerini ormantizm aldı. Kolundan tutup hızla ayağı kaldırdım. Daha önce küfürden hoşlandığını bildiğim için küfür etmeye başladım. Saçlarından tutup başını geriye doğru eğdim ve elimi elbisesinin üzerinden amına sert bir şekilde atarak amını avucuma aldım ve dudaklarına yapıştım. Sert davranmamdan çok zevk alıyordu. dudaklarını emmeye başladım. Hem saçlarını geriye çekiyor hem de emişiyorduk. Suratla birbirimizi soymaya başladık.




Soyunurken de kadınıma küfürler ediyordum. - Amını yarağa doyuracam - Amını götünü yarağımla yaracam - Amına koyduğumun amcık ağızlı dilberi - Götünü sikip dağıtacam - Amcık nasıl sikilirmiş gösterecem sana. gibi sözlerle iyicene azdırıyordum. Tamamen soyunduktan sonra kucaklayıp yemek masasına yatırdım. Yemeğimiz yarım kalmıştı ve ben kurt gibi açtım yemekleri kenara çekip yemeğimi masaya yatırdım. Tabi ki önce o harika iri, taş gibi memelerini yiyerek başladım ziyafete. Aldığı zevkten meme başları fındık kadar olmuştu.




Memelerini emiyor, okşuyor, sıkıyor ve meme başlarını dişliyordum. Her yerine ufak ufak öpücükler atıp ısırıyordum. Sanırım önceden planlamış olduğu için masaya mayonezde koymuştu. Mayonezi tüm vücuduna döküp yalamaya başladım. Bazen de mayonezi parmağımla vücudundan alıp parmağımın tamamını ağzına sokup emdiriyordum. Ama amına hiç bir şey sürmedim.




Çünkü amcığı zaten kaymak gibi tertemizdi. Sadece amının üst tarafını üçgen şeklinde kıllı bırakmıştı. Nedenini tahmin etmek benim için hiçte zor olmadı amcığı iyice şişmişti. Amının dudakları ise kızarmıştı. Her zaman yaptığım gibi amını sikmeden önce dilimle sikip boşaltmak için amını yalamaya başladım. Önce aşağıdan yukarıya doğru amının zevk sularını bir güzel yaladım. Harika tadı ve kokusu vardı amcığının. İnanın şimdi bile amının tadını damağımda hissedebiliyorum. Ellerimle götünden iyicene kavrayıp amını emip yalıyordum.




Kabarmış dudaklarını emip dişliyordum. Daha sonrada amının üzerinde özellikle bıraktığı kıllarını dişleyerek çekip acının zevkiyle inletiyordum. Önce parmaklarımla amını iyice açtım ve teker teker parmaklarımı amına sokarak önce 3 parmağım ile o daracık amını siktim ve parmaklarımı o ısıra ısıra irileşip kıpkırmızı olan dudaklarına sürterek parmaklarımı emdirdim. Sikme sırası dilimdeydi.Bu arada böyle ilişki yaşamak isteyen ciddi bayanlar beni ekleyin msn uskudarli81@hotmail.com,Dilimi iyicene içine sokup hızlı hızlı içinde sallayarak dilimle kaymak gibi tatlı amını sikmeye başladım.




bir taraftan götünden sıkıcana tutup hem götünü okşayıp sıkıyorum hemde dilimle amını sikiyordum. Taa ki boşalana kadar. yaklaşık 15 dakika dilim ile siktikten sonra inleye inleye boşaldı ve tamamını yalayarak zevkle emdimmm.. Parmaklarımdan ve dilimden sonra artık sikme sırası baş aktör olan yarağıma gelmişti

Komşuuum


 
Selamlar ben 40 yaşında etine dolgun biriyim. Eşimle birlikte çalıştırdığımız küçük bir işyerimiz var mahalle sakinleriyle yılardır aynı semtte oldumuz için samimiyiz. Bizden yaşca büyük bi abimiz var, sürekli gelir gider sohbet ederlerdi.

Eşimle bende sohbetlerlerine katılırdım komşu abimiz boylu yakışıklı kültürlü,  zaten kültürlü oluşuna hayran kalmıştım oda artık günlük işe giderken ve gelirken uğruyordu. Makyaj yapsam fark ediyor saçımı fönlesem fark ediyor ve bu beni çok etkiliyordu. Eşi ve çocukları köye gittiler yaz olduğu için abmiz tek kaldı her akşam onu yemeğe çağırıyordum muhakkak gel diye gelirken eli boş gelmezdi bazen bira bazen kola eşim o akşam ailesine gitti çocuklarım la ben vardık onu çağırdım eşim olmadını söyledim gelmek istemedi ben ısrar ettim ve geldi güzel bir parfüm almış geldi. parfümlere bayılırım o gelmeden bende dekolte bişiler giyinmiştim. Yemeği yedik çocuklar dışarı çıkmak istediler izin verdim ama kalbimde yerinden çıkacak öleceğim heycandan.
Çocuklar gitti, eteğimi az daha katladım karşısına oturdum. Konuşmuyorduk sonra dedi bi su alsam ben su için içeri giderken kalçalarımı birazdaha salladım geldiğimde terlemişti biraz heycanlanmış temelli kudurdum aklımda sadece onunla olmak vardı elleri titriyordu ben kalkayım dedi kalktı. Ben biitim o an, tüm hayaller çöktü kapıda onu uğurlarken güle güle dedim. Herzaman ki  gibi yanak yanağa yolcu edecektim kiiii boynumu koklarcasına içine çekti ve hemen gitti. Evet oda istiyordu ama yapamadı çok mutluydum bana boş deildi. Eşim aradı gelemiyeceğini söyledi çocuklar eve geldiler ve yattılar aklım o koklamadaydı birşey bahane edip aramalıydım ve aradım arabanın sanrufu kapanmıyor gece yağmur yağarsa arabanın içine dolar ne yapmalıyım dedim. Yatmıştım eğer getirebilirsen bizim evin önüne getirde bakayım dedi, arabalardan iyi anlar hemen gittim evine zile bastım.
Baksırla kapıyı açtı,içeri gir ben üstüme bişi alıp bakayım dedi şortunu giydi ve indi, çabucak çıktı düğmeye basmamışın dedi ( bende biliyorrum ama bilmezlikten geldim) güldük acemilik falan diye içeri gitti. Elinde 2 duble rakıyla geldi hadi gel parlatalım dedi peynir karpuz derken sofra kurduk, sanki ben (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) alkol kulanmam aslında ama azgınım komşumun olmak istiyorum bir dubleden sonra ben ateşlendim yanaklarım kızardı bituhaf oldum ama aklım başımda kız sarhoş olma dedi. Bende sanki biraz oluyom dedim gittim yanına oturdum.
Titriyor heycanlı yine aleti şortundan belli olacak kadar kabarmıştı.
Yandım dedim, üzerimdeki tişörtü çıkardım. Sütyenleydim kız napıyon dedi ve dudaklarıma yapıştı, yiyordu sanki öpmüyor ısırıyodu elleri boşdurmuyor du memelerimi sıkıyordu sonra aşağıya indi okşamadan parmaklamaya başladı bende onunkini elime aldım kocaman olmuştu kabarmış hemen aşa eğilip ağzıma aldım garip sesler çıkarıyordu başıma bastırıyordu boğazıma kadar sokuyordu bende elimden geldiğince ona marifetler sergiliyordum kudurtmuştum onu tek söylediği sen kancıksın diyordu bu beni dahada kancıklaştırıyordu ve beni düz yatırıp içime kökledi. Aman alahım o kalınlık o sıcaklık anlatılmazdı dudaklarıma yapıştı bir yandan da pompalıyordu sonra hızla içimden çıktı arkamı çevirdi dolattı aylardır hayalimdeki dedi. Beni hayal edip boşalıyormuş, artık çılgındım. Beni arkadan sik dedim ve gerçek mi dedi ve hemen akan spermleriyle kara kızımı yağladı ve zorlamaya başladı.
Acıdan bacaklarım titriyordu, zor olur dedi. Olsun diye bağırdım sanki yırtılıyordu popom, koca götünü sikmekti hayalim diyordu ve artık köklemişti acıdan birşey anlamadım ilk girişlerde sonra a….m la oynamaya başladı bir taraftanda zevkliydi acı ve zevk anlatılmaz ben boşaldım o anda az sonra arkama oda boşaldı çok yorulmuştuk nefes nefeseydik kalk duşa girelim dedi suyun altına beraber girdik. O eni ben onu sabunladım sonra ben onunkini yalamaya başladım doymadın demi kancık dedi hayır dedim,  Tamam şimdi seni doyurma sırası dedi salona halıya yatırdı kafasını a*ıma gömdü diliyle hem yiyor hem yalıyordu kıvranmaya başladım, bir dudaklarıma biiiir a.ıma gidiyordu eleri boş durmuyordu arkamı önümü parmaklıyordu artık dayanamıyacağımı söyledim, gel kancığım seni uçurayım dedi.
Altına kocaman kırlent aldı, neden aldın dedim şimdi anlarsın dedi. Gerçektende tam sonuna kadar içimdeydi açı veriyordu artık okadar girmiştiki gel git derken ben sik beni sik beni diyerek boşaldım. Az sonrada o boşaldı ve sabaha kadar 2 kez daha boşaldık fırsat buldukca sevişiyoruz artııık..

eniştemde kol gibi mal varmış


Slmlar adım Tuğba, 25 Yaşında kapalı güzel ve sözlü bir bayanım. Bu tür sitelere girip oldukça güzel ama gerçek ama yalan hikayeleri okudukça zevk gelmemek elde değil. Bende 15 gün önce kendi isteğimle enişteme kendimi nasıl zorla siktirdim onu paylaşmak istiyorum.


Bundan 15 gün önce kız kardeşimle benim ortak bir arkadaşımızın düğününe gitmiştik, tabii enişte beyde yanımızda idi. Enişte bey oldukça şık ve yakışıklıydı, kız kardeşimde oldukça güzel alımlı hoş genç bir kadındır. Enişte bey 27 ile kız kardeşim 22 yaşlarında aralarında 6 yaş olsa da hem normal hayatta hem de sex hayatlarında oldukça uyumlular. Bizzat gördüm ve şahit oldum. O gece düğünden en son çıkanlardan biri olduğumuz için zaman epeyce ilerlemişti. Enişte Bey bizi direk olarak kendi evlerine götürmüştü aslında beni unutmuştu eve geldiğimiz zaman fark etmişti. Tuğba zaman oldukça ilerledi bu gece burada kal sabah ben olmazsa seni bırakırım demişti zaten kardeşim Gülsüm\\\'de bu saatte gidilmez bu gece kal, sabah gidersin demişti.


O gece orada kalmıştım, gecenin ilerleyen saatlerinde tuvalete kalmak için ilerlerken içeriden hafifçe inleme sesleri geliyordu, inleme sesleri içimi bir hoş etmişti dayanamayıp Gülsüm ile enişte beyin odalarının önüne yavaşça gitmiştim kapının yarısına kadar açık olduğunu ve içeride enişte beyin Gülsüm\\\'ün amını deli gibi yaladığını Gülsüm ise yalanmanı vermiş olduğu zevkle inliyor bir yandan göğüslerini okşuyordu. Kız kardeşimin vücudu gerçekten çok güzel sütun gibi bacakları iri ve güzel göğüsleri bembeyaz ve tertemiz amı her erkeğin hayalini kurduğu göt yanakları ve deliği vardı. İnanılmaz gözüküyordu o an kız kardeşimle sevişmek onu parmaklamak istemiştim. Kız kardeşim aşkım yeterince büyük olmadı mı diye sormuştu, enişte bey bak bakalım istediğim gibi olmuş mu diyerek doğrulduğunda şoka girmiştim kalın, uzun ve de dimdik bir yarrağı görünce ben o kocaman yarrağı ağzıma almak istemiştim şoka girmiştim, Gülsüm ise işte tam kıvamında birazda içeriye girince kalkar dediğinde dahası da mı var diye düşündüm. Gülsüm kocaman yarrağı biraz yaladıktan sonra yatağa sırt üstü uzanmış güzel ve sütün gibi bacaklarını havaya doğru ikiye ayırmış ve içine girecek kocaman yarrağı bekliyordu. Enişte bey yarrağını Gülsüm\\\'ün amını derinliklerine gömmek için kafasını yerleştirirken Gülsüm ohh demişti ve enişte bey yarrağının tamamını soktuktan sonra Gülsüm\\\'ün üzerine uzanmıştı. Gülsüm bacaklarını enişte beyin sırtına dolamış bir şekilde yarrağı içine alırken gözlerini kısmış canı yanmış gibiydi. Gülsüm aşkım 2 yıldır en az hafta 2 kez şu yarrağı zevkle yiyorum ama ne zaman içime alsam her seferinde sanki daha da büyüyormuş gibi geliyor canım acıyor diyordu. Enişte ise ama aldığın zevk ve verdiğin zevke doyulmuyor bebeğim seni sikerken doyamıyorum güzel yüzlüm güzel kokulum diyor ve kökleye kökleye sikiyordu. Gülsüm zevkin vermiş olduğu coşkuyla büyük bir iniltiyle Oooohhhh çekmişti. Yavaş bebeğim ablan içeride duyacak dese de enişte bey, kim duyarsa duy umurumda değil devam et aşkım devam et diyerek inliyor, ahlıyor, ohluyordu. Amımdan zevk sularını akmaya başladığını hissetmiştim dayanamayıp bağırmaktan korktuğum için hemen yatağıma gidip yastığı ağzıma almış ve büyük zevkle kendi okşaya okşaya boşaltmıştım. Tabii bu arada Gülsüm ile Enişte beyin zevk çığlıkları evin içinde yankılanıyordu. Gülsüm, \\\'\\\'ohh sok\\\'\\\' Can\\\'ım bitanem erkeğim kökleye kökleye sik beni diyordu. O hanım hanımcık kız kardeşim yarrağın altında kırmızı görmüş boğa gibi kuduruyordu. Zevk çığlıkların altında uyu kalmıştım. Sabah uyandığımda saat henüz 7:00 idi Kız kardeşimin işe giderken görmüştüm, galiba (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) bugün sabahçı oydu. Onun gittiğinde emin olmak için camdan bakmış ve onun arabaya binip gittiğini görünce bütün gece rüyamdan çıkmayan o kocaman siki yemenin planlarını yapmaya çalışıyordum.


Odaya gittiğimde Enişte bey uyuyordu hava yaz olduğundan üzerinde çarşaf vardı. Yavaşça çarşafı kaldırdığımda sikinin hala büyük olduğunu görünce içim bir hoş oldu. Ona dokunmak istedim ama ürkmüştüm, pijamı ve külotumu indirip götümü koklatmaya karar verdim. Hafifçe onun yüzüne eğildim am kokusunu alan Eniştem Aşkım sen gitmedin mi deyince götünü salladım. Götümden öpmüştü senin götün neden ufak yoksa ben daha uyanamadım mı diye sorunca yine görümü sallamıştım. Aşkım gitmeden bir tur daha yapalım ama benim çok uykum var deyince ben yatağın üzerine çıkmış sırtım ona dönük vaziyette sikini sıvazlayınca o dün gece gördüğüm siki yeniden canlanmaya başlamıştı. Am dudaklarımı ayırmış onu yavaşça içime almaya çalışmıştım ama çok zordu ve canım çok yanıyordu. Eniştem hadi Gülsüm otur artık hem sen parfümünü değiştirdin diyerek beni kendine doğru çekince büyük acıyla ahh diye bağırmıştım. Eniştem durmuştu, bir dakika sen Gülsüm değilsin kimsin sen deyince devam et enişte sik beni sik beni enişte sik beni o kocaman yarrağı derinliklerime kadar ulaştır diyerek inlerken olmaz Tuğba hemen kalk üzerimden deyip beni üzerinden kaldırmaya çalışırken sik beni sik diye bağırmaya başlamıştım ki ağzımı eliyle kapatmıştı. Eğer bana şimdi istediğimi vermezsen çığlık atarım bana zorla sahip olmaya çalıştı derim diyerek onu tehdit etmiştim. Tamam Allahın belası sus ilk ve son kez olacak ve bugünden sonra hayatımızdan çıkacaksın. Eniştem o sözden sonra beni yatağa domaltmış ve kocaman olmuş sikiyle amımı paramparça ede ede sikmişti. Ohh aslan eniştem devam et diyordum amımdan akan kızlık zarı kanını yatağa akmasına fırsat vermeden havlu peçete ile siliyordu. Enişte bir an önce bitsin diye öyle bir hızlanmıştı ki hem zevkten deliye dönmüş hem de canımın acısında gözyaşlarımdan sel olmuştu. Eniştem var gücüyle tüm döllerini sırtıma boşalmıştı ardında Allah senin belanı versin pis orospu sürtük beni kendi sapıklığına alet ettin. Öyle deme enişte baldız baldan tatlıdır, tatlı amcığına kayılır kız kardeşim çok şanslı hem ona sadık bir koca hem de siki haddinden fazla büyük olan ender bir insansın demiştim. Sırtımdan döller aka aka banyoya gitmiş duşumu aldıktan sonra oradan çıkmıştım.


Enişte bey belli bir süre kendilerini benden uzak tutmaya çalıştı ve bunu da başarmıştı. Evet yaptığım yanlıştı o anki zevkin vermiş olduğu ihtirasla kendimi o sikin üzerinde görmek istemiştim. Zaten yapmış olduğum bu zevkli yanlış kız kardeşimle aramın açılmasına belki de bir daha hiç görüşmememize neden olmuştu. Enişte bey olanları anlatmış. Eniştemin söyledikleri tahminimin üzerine eğer eniştemin benimle ilişkiye girmezse bana tecavüz etti diye onu tehdit etmişim demiş olabilirdi. Aslında bir nevi doğruydu onu bir nevi tehdit etmiştim. İşin garip tarafı kız kardeşim hayran olduğu delicesine aşık olduğu kocasına daha da tutkuyla bağlanmıştı. Kız kardeşim çok şanslıydı çünkü hem ona sadık ve dürüst bir Eş\\\'e hem onu hem normal yaşamda hem de seks yaşamında onu doruklara çıkarak kalın, uzun ve dimdik bir sike sahipti. Eniştem aynı fabrikadan çıkmış birbirine benzeyen iki tane güzel am sikmek yerine tek am ile idare etmeyi seçti. Suç aslında benim değildi suç eniştemindi. Hem bu kadar yakışıklı olması hem de sırada ben varken kız kardeşime talip olmasındaydı. Ahh Enişte Ahh o siki hiç unutmayacağım... OHHHHHHH....

6 ay devamlı yengeme çaktım


ben şimdi 44 yaşındayım yaşadığım hikaye 15 sene önce yaşandı.

uzun yıllar yurt dışında yaşadıktan sonra türkiyeye döndüm ama eşim hala yurt dışındaydı evi ayarlayıp daha sonra onları getirtecektim ve kayınçomun oturduğu apartmanda daire tuttum evi yerleştirdim kayınçonun aynı yaşta olduğumuz karısı bana yardım ediyordu sürekli bendeydi bunun içinde dairemin bi anahtarınıda vermiştim ona ben yokken evede temizlik falan yapar yardım ederdi.

bi sabah ben uyurken daireme gelmiş ben yatak odasında kapı yarıya kadar açık uyuyordum havalar çok sıcak olduğundan sadece kilodum vardı üzerimde uyanıp salona geçtiğimde koltuğa oturmuş tv izliyordu onun geldiğini fark etmediğim için haliyle sadece üzerimde kilodum olduğu halde karşı karşıya kaldık sabahları uyandığımda genelde sikim sertleşmiş vaziyette uyanırdım o gün aynı durumdaydı ve sikimde oldukça iri olduğundan adeta kilodu yırtacakmış gibi görünüyordu, aaa sen burdamıydın pardon falan derken gözünü benim aletten alamadığını fark ettim.

ben duşa gircem dedim ve çıktıp duşa girdiğimde kapıyı çok hafif aralık bıraktım kafama takılmıştı bir bir kere sikime bakışı, bi müddet sonra yenge baksana diye seslendim noldu dedi az bak dedim kapıya geldi kapının arkasından buyur noldu dedi ya bana yardım edermisin nolur lütfen sırtımı azcık keserlermisin dedim, nasıl yani olurmu dedi, ya nolcak ben oturuyom sırtımı azcık keselesen ve girdi banyoya tamam dedi( )

inanılmaz heyecanlıydı nefesi titriyodu adeta keselerken eli bile titriyodu yenge neden böyle heyecanlısın rahat olsana dedim sonra döndüm yüzü kıp kırmızı olmuştu benim alet ise kazık gibi karşısındaydı adeta bayılacaktı sanki ve birden kendime çekerek dudaklarına yapıştım.

sonra tuttum kolundan doğru yatak odasına götürdüm ellerimle soymaya başladım onu adeta dona kalmış ne konuşabiliyor ne hareket edebiliyordu kendisini tamamı ile bana bırakmıştı aman allahım bu ne güzellik hafif balık etli müthiş bir vucudu vardı ve onu okşamaya rahatlatmaya başladım dudaklarından başlayarak memelerine ordan amına ve göt deliğine kadar yaladım inlemeye titremeye baladı daha içine girmeden sarsılarak boşaldı ve yengemin daha sakin ve (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) rahat olmaya başladığını gördüm, bana hayatımda abinden başka hiç bir erkeğin bırak elinin değmesini aletini bile görmediğini söyledi ve kaç yıllık evliyim hiç daha bu güne kadar kayınçomun onun amını götünü yalamadığını içine direk girer gir çııktan sonra boşalrı 5 dakika sonra iş biter dedi bende bu gün sana hayatının en güzel sikişini yaşatacağım diyerek sikimi ağzına verdim tabi hayatında ilk defa bir siki ağzına aldığında tam beceremiyordu ayavaş yavaş nasıl yalaması gerektiğini öğrettim ona sonra tekrar amına dönerek içine girmeye çalışıyordumki inanılmaz dar bir amı vardı ne kadar dar diye sordum nolacak ayda yılda bir ancak beraber oluyoruz abinle dedi ve kökledim bir seferde köküne kadar soktuk sikimi derin bir ohhhhhhhh çekti belliki hayatında ,ilk defa böyle bir sikişle amı yarrak görüyordu en az 30 dakika amının içinde git gel yaptıktan sonra o bir seferdaha boşaldı bende sikimi çıkararak memelerinine boşaldım daha sonra tekrar ağzına verdim hafif meni vardı sikimin uucunda ağzına aldığında tadı fena değilmiş dedi ve güldü emmeye başladı() yeniden kaldırdı sikimi göt deliğini sikmeye karar vermiştim deliği yalayıp yumuşatmaya başladım prmaklıyordum sikmeyi düşünmüyorsundur umarım dedi hayatta alamam onu içime ölürüm dedi bende madem benle ilk leri yaşadın madem amının kızlığını kocana verdin diğer kızlığıda bana ver dediğimde heyecanlandı olur dedi götümün kızlığı sana ait dedi ve krem alarak yavaş yavaş göt deliğine girmeye çalıştım daha henüz kafası girmiştiki çığlık attı o esnada bastırdım ve sikimin tamamını soktum götüne bi müddet öyle kaldım sonra yavaş yavaş git gel yapmaya başlayınca alışmaya başladı bir yandanda amını parmaklıyordun inanılmaz bir zevkle bir müddet sonra götünün içine boşaldım yatakta bi müddet böyle yığğılıp kaldık dudaklarımı öptü teşekkür etti ve hayatında ilk defa kadın olduğunu hissettirdiğimi söyledi birlikte banyoya gitti bir birimizi yıkadık daha sonraları 6 ay gibi bir süre eşim gelene kadar her gün sikiştik.

dagda yaşadıklarım


Ben 20 yaşında 1,80 kumral ela gözlü bir gencim ismimi açıklama gereğinde bulunmuyorum ben size unutamayacağım bir dağ fantazimi anlatacağım çıktığım kız esmer seksi biriydi onunla yaklaşık iki haftadır çıkıyordum fakat benim amacım sevgili değilde biran önce nasıl onu yatağa atardım düşüncesiydi palandöken kayak merkezinde arkadaşlar parti vermişlerdi ve benide bu partiye davet etmişlerdi bende kız arkadaşımı alarak partiye gittim partide her şey yolunda gidiyordu ta ki içkileri içene kadar içkilerden sonra kız arkadaşım başının döndüğünü biraz hava almak istediğini söyledi bende onunla beraber dışarı çıkıp biraz hava alayım dedim hava soğuk olduğundan dışarıda fazla kalamadık içeri girdiğimizde ise herkes nerdeyse sızmıştı ve ben aklıma koyduğumu yapmak için tam fırsat diye düşündüm ve kız arkadaşımı boş bir odaya götürdüm odaya girdiğimizde kız arkadaşım bana ne olduğunu sordu bende ona sadece susup kendini rahat bırakmasını söyledim ve ben hemen onun dudaklarına asılmaya başladım ikimizde ateş gibiydik ve delice emişiyorduk kız arkadaşım içkinin de etkisi ile kendini kaybetmeye başladı daha sonra ben üzerindeki dar bady i çıkardım ve o dipdiri göğüsleri karşıma çıkınca ne yapacağımı şaşırmış durumdaydım ve zevkten çıldıracaktım göğüslerini iyice emdikten sonra mini eteğini çıkarıp şeftalisini emmeye başladım ve (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) oda zevkten çıldırmak üzereydi daha sonra ayağı kalkıp beni soyundurmaya başladı her soyundurduğu yeri ise deli gibi emiyordu pantolonumu da çıkardıktan sonra benim uzun ve kalın sikimi emmeye başladı ben ise zevkten çıldıracak gibiydim çünkü daha önce hiç böylesine deli gibi sevişmemiştim ikimizde artık patlamaya hazır volkan gibiydik ve zamanın geldiğini anlamıştık ben amından sikmek istediğimi söyledim ama böyle bir sorumluluğundan altından kalkamayacağımı söyledi bana kız arkadaşım bende bu sefer ona arka taraftan yapabileceğimi söyledim oda itiraz etmeden evet dedi ama birşey sürmeden canının yanacağını söyledim oda deli gibi siki emmeye başladı ve tamam şimdi ıslandı işte hadi yeter dayanamıyorum diye çığlık atıyordu kız arkadaşımın arkasına geçerek sikimin başını onun daracık götünün deliğine dayadım ve yavaş haraketlerle içine girmeye çalıştım arkadaşım sadece başının girmesi ile o kadar çığlık atıyorduki ben korkmaya başladım acaaba hepsi girdikten sonra ne yapacak diye ben hiç fırsat vermeden kendimi ileri doğru itip kız arkadaşıma kendime çektiğimde bir hamle de içine girdim ve gidip gelmelerim hızlandı ikimizde aynı anda zevkin doruklarına ulaşmıştık birer sigara içtikten sonra oradan uzaklaştık bir daha ki hikayem ise alanyaya tatile gittiğimde başıman geçen tatlı olayları anlatacağım kendinize iyi bakın

gülcanı affetmedim


Ben 19 yaşında ankarada yaşayan bir gencim. Anlatacağım hikaye geçtiğimiz kış başımdan geçti.karşımızda gülcan adında cillop gibi bir manita otururuyordu.fazla uzatmayalım.soğuk bir kış günü üşüdüm ve eve girmeye karar verdim.apartmana girdim tam kömürlüğün önünden geçiyordum.bir baktım bizim karşı komşu soba yakacakmış kovayı dolduruyor.


Hemen yanına gittim.önümde domaldıkca götü kabak gibi ortaya çıkıyordu.arkasına geçtim beni farketti ama hiç şeklini bozmadı.bende kolay gelsin dedim.saol aşkım diyerek karşılık verdi.şaşırdım kaldım ama bunu değerlendirmeliydim.yardım ediyim mi dedim olur dedi arkadan sürttüre sürttüre geçtim kömürü doldurduktan sonra tekrar arkasına geçtim.dayanamıyordum artık ve bir anda sikimi götüne dayadım ses çıkarmadı elimi götünde dolaştırmaya başlamıştım ki dur biri görecek dedi görmez dedim yapma falan dedi ama serseri dinlermi deli oluyorum sana dedim.


Eve girelim dedi tamam dedim ve eve girdik karının kocası (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) benim dedemle aynı çarşının gece bekçiliğini yapıyorlar.doğal olrak evde yoktu.eve girer girmez karıya bir yapıştım boğulacak sandımhemen üstündeki kazağını çıkartıp memelerini yalamaya başladım.meme uçlarını hafif hafif dişledikçe karı iyice coşuyordu bir anda pantolonumun düğmelerini çözdüğü gibi benim küçük serseriyi azına alı verdi.deli oldum öyle güzel yalıyordu ki çıldırmıştım.


Hemen domalttım arkaya bir geçtim ki hışımla kuru kuru göte sokma ya çalıştım ama olmadı hemen mutfağa koştum bir yumurta aldım kırdım karının götü iyice yumurtaladım kıvama geldive benimkini bir anda göte soku verdim okadar güzel gidip geliyordum ki karı hemen boşalı verdi ben kendimi zor tutuyordumhemen çıkartıp amına soktum ve biraz gidip geldikten sonra boşalacağımı söyledim sakın içime boşalma dedi kocamdan hamile kalmadım ben dedi.bende itiraz ederek ama bende kalacaksın dedim ve içine boşalı verdim.

kardeşimden hamileyim


ben 22 yaşında kızıl saçlı yeşil gözlü beyaz tenli 1.84 boyunda 98-59-94 ölçülerinde bir bayanım. adım ceyda. benden 4 yaş küçük bi kardeşim var adı murathan. neyse hikayeme geçeyim.ben ve kardeşim ebeveynlerimiz tatile gittikleri için evde tek kalıyorduk.ilk gündü kardeşim akşam 11 de ben yatıyorum diye odasına gitti.bende 1 gibi yatmaya giderken kardeşimin odasına girdim. bi de ne göriyim kardeşimin bilgisayarda porno film izlerken uyuya kalmış ve film hala oynuyordu.ve bende bunu onun yaşı itibariyle normal karşıladım.ertesi gün sabah kahvaltı yaparken murathan ın canının çok sıkkın olduğunu farkettim.ve onunla konuşmaya başladım.o bana çok güzel olduğumu beni gören her erkeğin beni arzuladığını düşündüğünü söyledi.ben önce şaşırdım.filmler artık sana banalmı geliyor dedim.o utandı önce ama sonra evet dedi.bende ona kız arkadaşınla samimiyeti ilerletmesini söyledim.ama o her şeye denediği halde bir türlü kız arkadaşını ikna edemediğini söyledi ve ardından fahişelerle bu işi yapmak istemediğini söyledi.bende doğru düşündüğünü, () ve ona bu konuda yardımcı olabileceğimi söyledim.o da nasıl yardımcı olacağımı sordu. bende görürsün dedim.porno izlerken yakaladığımda kilodu üstünde yoktu ve gayet büyük ve kalın bir siki olduğunu görmüştüm. benimde o anda orospuluk damarlarım kabarmıştı.akşam murathan eve geldi.ben onu kapıda siyah bir tanga ve beyaz bir bodyle karşıladım.o heyecandan küçük dilini yutacaktı.ona sana nasıl yardımcı olacağımı anladınmı dedim.o da gayet (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) iyi anlıyorum dedi.ben ilk önce pantolonunun üstünden sikini okşamaya başladım.hoşuna gitmişti.ben bodymi çıkardım ve ellerini göğüsüme götürdüm. o da hiç vakit kaybetmen göğüslerimi emmeye başladı.ben onu soymaya başladım ve koca sikini emmeye başladım ve o birden ağzıma boşaldı.onun sikini bi daha dirilttim.o da benim tangamı çıkarttı ve amatörce amımı yalamaya başladı.bu beni iyice azdırmıştı.inlemeye başlamıştım.sonra ona sik ablanın amını diye bağırdım.o da sikini yavaş yavaş amımın deriliklerine sokmaya başladı.( ) ritmi çok iyiydi. çok hızlıydı.ve ikimiz birlikte çığlıklar atarak boşaldık.murathan bana şimdi sıra o hep hayali kurduğum götüne geldi dedi.ben şaşırdım ve ona demek sen hep beni düşlüyordun haa dedim.oda evet senin götünü şişirmeyi çok istiyorum dedi.bende hemen domaldım.o arkama geçti.ve hiç beklemeden sikini götümün dibine kadar kökledi.ama götüm çok acıyordu. o hiç çığlıklarıma aldırış etmeden beni hızlı hızlı götten sikti.o götüme bütün spermlerini boşalttığında benim götümden hafif hafif kanlar,gözümdende yaşlar boşalıyordu.ben ağlarken o sikini iki göğsümün arasına koymuş göğüslerimi sikiyordu.ve birden yüzüme boşaldı.ben onun bütün spermlerini yalayıp yuttum.bu sikişin üstüne birer sigara yakıp rahatladık.ebeveynlerimiz gelene kadar 1 hafta saatlerce sikiştik.son günlere doğru artık götüm acımıyordu.murathan göt deliğimi bayağı genişletmişti çünkü…ha unutmadan annemler geldikten 1 hafta sonra murathandan dan hamile kaldığımı öğrendim ve bebeği hemen aldırdım. çünkü bebek aldırmayada alışkınım. anlarsınız yaa…

acıma duygusu


Orta ikiye gidiyordum yaşım henüz 14 tü benden bi alt sınıfta okuyan koray isminde bebek yüzlü bi çocuk vardı adı koray Bebek yüzlü diyorum çünkü çocuk bir erkek olmasına rağmen en az bi kız kadar güzel bir okadar alımlı ve çekiciydi. 14 Yaşında bi çocuk olarak onda ne bulmuştum bilmiyorum ama korayın her hareketi beni hayal aleminde zevkin doruklarına çıkarıyordu. Okulun koridorlarında veya sınıf bahçesinde yürürken giydiği pantolon ve ceketi hariç herşeyile ama herşeyi ile dob dolgun bir afeti andırıyordu. Onu mutlaka elde etmeliydim cinsinin ne olduğu bu ilişkinin ne anlama geldiği kimin ne düşüneceği umurumda bile değildi tek istediğim ona ve onun bembeyaz bedenine bir kere bile olsa sahip olmaktı. Benim için fantazilerin en büyüğü korayı banyoda elbiseleriyle beraber suyun altında saatlerce yıkanmasını izlemek ve sonra ıslak elbiselerini sıcak suyun etkisiyle buram buram terleyen vücudundan teker teker ayırmak ve çırıl çıplak kaldıktan sonra saatlerce o güzelliği yalayıp yutmaktı. Bu hayallerle koraya yakınlaştım ondan bi üst sınıfta olduğum için abilik tavrıyla korayı kendime bağlamam zor olmadı. Artık ne dersi olsa bana geliyor hangi sorunu olursa benimle paylaşıyor herhangi bir ihtiyacı yada sıkıntısı olduğunda ailesine bile söylemeden bana danışıyor benden yardım istiyordu. Bu durum müthiş derecede hoşuma gitmeye başlamıştı operasyonumun birinci ayağı başarıyla sonuçlanmıştı. Koray artık benden ayrılamıyordu. Aradan çok kısa bir süre geçmesine rağmen korayla samimiyetimiz inanılmaz derecede artmıştı artık rahatça okulda veya dışarda ona dilediğim el şakasını yapıyor koray da tüm bunlara aldırış etmiyor sadece gülüp geçiyordu Acelem yoktu yavaş ve tedbirli davranıyordum ceylanım kurduğum zevk kapanına düşmeden önce asla ürkmemeliydi. Ben onunla yaşayacağım sex maceramımın planlarını kafamda kurgularken yavaş ritmik ve periyodik hareketlerle korayın tavrını ölçmeye çalışıyordum. Artık aramızda konuşmadığımız hiçbir konu yok gibiydi ben gece evde okuduğum porno dergilerdeki yaşanmış sex hikayelerini rahatça koraya anlatabiliyor oda derin derin iç çekip birazda nazlanırmış utanırmış gibi yapıp beni can kulağı ile dinleyebiliyordu. Mümkün olduğunca elimi koraydan hiç ayrılmıyordum tenefüslerde kuytu köşelerde elimi sürekli korayın omuzuna atıp arada bir çaktırmadan sırtında gezdirip duruyordum. Anlıcanız kaçamak dalışlar yapıyordum. Koray kıvama gelmişti bunu hissedebiliyordum. Dersimizin boş olduğu bi saat kantinde oturuyordum korayın da coğrafya dersi vardı oturduğum yerden sınıf kapısını rahatça görebiliyordum. Çayımı yudumlarken korayın tek başına sınıftan çıktığını gördüm. Çayımı yarıda bırakıp hemen yanına gittim. Ne o koray dersten mi kaçıyosun diye sordum. Koray coğrafya öğretmeni sözlü yaptı bende sınıfta en çok soruya cevap verdim o yüzden öğretmen bana ödül olarak coğrafya odasının anahtarını verdi ders sonuna kadar gidip orda ki haritalara göz atmamı söyledi bende oraya gidiyom dedi. Koray daha kurduğu cümlenin sonunu getirmeden ben bam başka alemlere kanat çırpmaya başlamıştım. ?Işte oğlum dedim kendi kendime işte fırsat bu günlerdir beklediğin an bu işte önünde duruyo bundan daha iyi bir ortamı yakalama şansın asla yok ve olmıcak bu işi bitirdin bitirdin yoksa daha çok tezgahlar kurmak zorunda kalıcaksın? Coğrafya odası okulun en üst katında ücra bi köşedeydi harita almak için çıkan öğrenciler hariç gireni çıkanı olmazdı. Zaten başka depo malzemelerinin de bulunduğu bi kat olduğu (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) için o kata çıkmak okul idaresince yasaklanmıştı. Koray önde ben arkada yavaşça süzülüp coğrafya odasına girdik. Içerde enfes bi koku vardı bu konu benim şehvetimin ceylanımla buluşma anının verdiği tatlı bir heyecanın kokusuydu. Içeride coğrafya adına ne varsa her türlü alet ve edevat bulunduğundan tedbir amacıyla olsa gerek camlar koyu renk bir boyayla boyalıydı. Ben yalnızdım koray yalnız oda ücra bir köşede kapı arkadan kilitli camlar boyalı içeride isli ve kışkırtıcı bi hava uzun lafın kısası herşey benden yana. Koray biraz zekice bi çocuktu bilip bilmediği herşey hakkında konuşurdu odaya çıkınca yine başladı hariçten gazel okumaya haritaları anlatmaya bu siyasi harita bu fiziki harita yok şurası öyle şurası böyle falan, o konuşuyor ama ben onu duymuyordum yine koray yüzünü haritaya dönmüş hevesle bi şeyler anlatmaya çalışırken onu daha iyi dinleme bahanesiyle usulca arkasına yanaştım ve kafamı omuzuna dayadım seni böyle çok daha rahat duyuyorum canım dedim Canım kelimesi tam yerine oturmuştu gülümsedi anlatmaya devam etti o anlatıyor ben yanaşıyorudm o anlatıyor ben daha bi bastıyordum bu arada ellerimle de göğüslerini sarmıştım. Her tarafımı heyecan sarmıştı günlerdir peşinden koştuğum ceylanım artık avuçlarımın içindeydi. Sen anlatmaya devam et ben seni dinliyorum bebeğim dedim Koray anlatmaya devam ediyor ama artık sesi titriyordu bunu rahatça hissedebiliyordum. Bana karşı tepkisizdi sadece olanları izliyor gibiydi e tabi bu tavrı beni mest ediyordu Artık yeter dedim ne olursa olsun bunu yapıcaktım yavaşça boynuna ufacık tatlı mı tatlı bi öpücük kondurdum Iliklerine kadar sarsıldı nefes alış verişi hızlanmıştı kalp atışlarını rahatça hissedebiliyorum. Bi iki dil darbesi daha attım boynuna gevşiyordu oda bu işten zevk almaya başlamıştı. Dilimi çıkarıp boynundan çene hizasına kadar tek nefeste yaladım yaptığım bu hamle dizginleri koparmıştı. Kalçalarını sikimiz üzerine doğru bastırmaya başladı ben yalıdıkça o baskıyı artırıyordu. Omuzlarında tutum sertçe bana doğru çevirdim ve dudaklarına yapıştım ateş gibi yanıyordu 10 dakka kadar öpüşütüğümzü hatırlıyorum. Dudaklarımız ikimizi de memnun ederken ben boş durmuyor ellerimle vücut hatlarının tamamını okşuyordum. Ateşli b, şekilde kemerini çözüp pantolonunu indiridim. Beyaz bi külodu vardı külodunun içinden elimi salladım küçük sikini yakaladım baya bi sertleşmişti. Odan kalçalarını kavrayıp göt deliğine ulaştım parmağımı deliğine her sokuşumda inin inim inliyordu bende bu andan zevk aldığım için çıkarıp çıkarıp ısrarla daha derine sokuyordum. Bu arada aklıma nerden geldiyse saate baktım dersin bitmesine 10 dakika vardı acele etmeliydim. Hemen kemerimi çözdüm sikimi çıkardım korayınkine göre baya bi büyük ve sem sertti gördüğü manzara korayı korkutacağına aksine azdırdı 40 yıllık orospular gibi hemen sikime saldırdı. Yalayıp içine almaya başladı zevkten ölüyordum tam boşalmak üzereyken ağzından çektim külodunu tamamen çıkarıp attım korayı kucaklayıp hocanın masası yatırıp bacaklarını ellerimin arasına aldım Tam sokmak üzereyken biraz tedirgin oldu korma bebeğim dedim acıdığı yerde bırakıcam Yavaşca daracık deliği yararak köküne kadar soktum yüzünü biraz ekşitti acı çektiği belliydi ama bi iki gidip geldikten sonra acı zevk dönüşmüştü büyük bi iştahla artık simini götüne alıyordu. Bi iki gidip geldikten sonra baraj suları gibi götünün içinde patladım Gözümde şimşekler çakıyordu sonunda aradığım arzuladığım göte yani koraya sahip olmuştum.

gündelikçiye çaktım


bu zamana kadar yazdığım 3 hikayemde yaşadığım anlardı, 25 yaşında o zamanki kız arkadaşımı evine bırakmıştım , arabam olmadığından vapurla Beşiktaş’a geçecektim. Yarım saate bir kalktığını çoğunuz bilirsiniz Kadıköy-Beşiktaş vapurunun.Ben iskeleye ulaştıgım anda vapur henüz kalkmıştı ve yarım saat zamanım vardı , hava güzel olduğundan içeriye girmek yerine hemen yanındaki açık kafede bir çay içeyim dedim , çayımı içerken güzel vucutlu , kısa boylu bir kadın dikkatimi çekti , sahilde balıklara simit atıyordu , bir simit alıp 2-3 metre yanında bende balıkları beslemeye başladım.Bana baktığını hissediyordum ama ben onun için orda olduğumu hissettirmemeye çalışıyordum.Bir ara gözgöze geldik ve çok güzeller öyle değilmi dedim , yarım türkçesiyle evet çok güzeller dedi , hemen nereli olduğunu sordum , Türkmenistan’lıymış ,ismi Sehra’ymış, 41 yaşındaymış , orada evliymiş , 2 çocuğuna burada kazandığıyla bakmaya çalışıyormuş, burda temizlik firmasında çalışıyormuş , arkadaşını bekliyormuş , şu anda çalışmadığını , kalacak yer sıkıntısından arkadaşında kalacağını , yaklaşık 1 saate yakın sohbetten sonra içini dökmüştü bana. Ben artık vapuru unutmuştum , o esnada arkadaşı geldi , o da Türkmen di,merhabalaştık , Sehra bizi tanıştırdı , asıl ismi Mehri ama Meral diyebileceğimi söyledi , Meral 45 yaşlarında hafif kilolu , dul bir kadın, kendi anlatımıyla , onun türkçesi daha iyiydi , 15 dakika kadar ikisiyle birlikte sohbet edince o da rahatsız olmamıştı bu durumdan , simit sarayında oturalım dedi ve orada 2 saate yakın sohbet ettik , herşey hakkında konuştuk ama seks hakkında hiç konuşmadık.Ayrılırken ben telimi verdim , onlarda çağrı yaptı, her gün ikisinide aramaya başladım , hal hatır soruyordum , günler geçtikçe canım, bebeğim , bitanem gibi sıfatlar kullanmaya başlamıştık , garip olan birbirleriyle konuştuklarına eminim ama ikisinede aynı sıcaklıkta davranıyordum ama ikiside kıskançlık yaratmıyordu.Meral bir firmada çalışıyor , Sehra ise yatılı bir yerde çalışmaya başlamıştı , Bir cumartesi akşamı Meral’e canımın çok sıkıldığını söyledim , o da istersen gel çay yapıp sohbet ederiz teklifinde bulundu , iyi bir fırsattı , ben hemen atlayıp karşıya geçtim , evini buldum , 2 katlı bir evdi , alt katında oturuyordu.Komşu lafından çekindiği için saat 12 ye yakın kimse görmeden girdim ,sarıldık sanki 40 yıllık tanıdık gibi , koltuga oturdum , çay getirdi ve yanıma oturdu , o saatte dize kadar bir etek , üstünde bir body , dolgun göğüslerini sütyen izi saklayamıyordu.boyu Sehra’dan uzundu , sohbet ederken konu seksten açıldı. En son ne zaman seks yaptıgını sordum , 1,5 sene önce eski iş yerinden bir gençle yaptıgını anlattı , ama birkaç defadan sonra klasik (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) çocuk kaçmış :) ) , o esnada tüm vucudu , gözleri , hareketleri bana azdığını anlatıyordu , ilk hamleyi ben yaptım ve öpmeye başladım , dudaklarını açmıyordu , zorla dilimi dudaklarının arasından soktum , gevşemişti , dilimin tadını alında o da rahatlamıştı , güzel öpüşüyordu , ellerimle memeleri sıkıyordum , onun elleri ise omuzlarımdaydi, boynuna indim , bodysini çıkardım , kocaman memeleri ortaya çıkmıştı , hemen üstten yalamaya başlamıştım , o ise sütyenini çıkarıyordu , uçları meydana çıktıgı zaman daha vahşileşmiş emiyor ve ısırıyordum , üzerimde gömlek vardı sadece düğmelerini çözdüm ve çıkardım , koltuktan aşağı indim dizlerimin üstüne çöktüm , eteğini kaldırdığımda siyah külodunu gördüm , çıkarmadan kenara çektim ve yalamaya başladım , gözlerini kapamıştı , inlemeye başlamıştı , tadı fena değildi ve sulanmıştı , amını yalarken kemerimi çözüyor , kotumu çıkarıyordum , çırılçıplak kalmıştım.Ayağa kalktım , eliyle önce okşadı , sonra ağzına bir anda aldı , taşaklarımı okşuyor ve yarrağımı ağzından çıkarmıyordu ,ucuna kadar geliyor ama yeniden sonuna kadar ağzına alıyor , içerden diliyle gezindiğini hissedebiliyordum , çok istekliydi ,bende saçlarını okşuyor ve arada bukkake yaparcasına agzına sokuyordum.Dayanamayan ben olmuştum , ve agzından çıkardım , eteği ve külodunu hemen indirdim , uzanmıştı koltukta , üzerine doğru uzandım , yarrağımı yerleştirdim ve içine girmeye başladım , o anda yüzünün ifadesini kelimelerle anlatamam, yavaş yavaş sikmeye başlamıştım , hızlanmaya başladım , amı çok kaygan ve dar sayılmazdı , sesler çıkıyordu , o esnada eliyle taşaklarıma uzanıp toplarımı sıkıyor , ve çıkmama izin vermiyordu , içinden çıkmaya çalıştıgımda taşaklarım acıdıgından daha fazla bastırıyordum ,Meral işi biliyordu , taşaklarımı bıraktı bende hemen pozisyon değiştimek için çıktım , domalttım , ve içine hızlıca girdim , ohh lamaya başlamıştı , ben siktikçe kafasını deli gibi sallıyordu, göt deliğini okşuyordum , sik beni demeye başladı , bu beni cidden tahrik etmişti , daha sert vurmaya başlamıştım , odanın içinde ciddi bir ses yankılanıyordu , gizlice girdiğim evde sanki yedi mahalle duysun biz sikişiyoruz dercesine bir ses yankılanıyordu , dayanamayıp boşalıyorum dediği anda , ağzıma dedi , beni dahada şok etmişti , bir anda içinden çıktım ve ağzına boşaldım , hepsini yutmuştu , ilk defa bir kadının döllerimi yuttuğunu gördüm , bu beni mutlu etmişti , terlemiştik ve duşa girdik sırayla , o gece 4 defa seviştik , sabah uyandığımızdada bana oral yaparak beni uyandırmıştı meral , kahvaltı yaparken telefonu çaldı , arayan Sehra’ymış ve öğleden sonra izne çıkıp bu gece Meral’e kalmaya geliyormuş , bende orada olmalıydım ve orada kaldım zaten

murat abimle


Ben 18 yaşında esmer tenli çok güzel olmasada vücudu iyi durumda bir bayanım. Adım Yeşim sizlere Abimle aramda geçen bir olayı anlatmak istiyorum.Geçen yaz annemler birkaç günlüğüne bir akraba düğününe gittiler.Abimi bana emanet ettikleri için onun her şeyinle ilgilenmem gerekiyordu. Sabah kahvaltısını hazırlıyor onu dershaneye gönderdikten sonra odasını topluyordum,birden .


gözüme kitaplığındaki birkaç dergi ilişti baktım porno dergiler,içinde zencilisinden hayvanlısına birçok fantezinin bulunduğu bir arşiv yapmış abim. nede olsa kız arkadaşı yok ama hak vermiyorda değildim,kanı kaynıyordu tabiki. Bende kendisine bir sürpriz yapmaya karar verdim. O öğleden sonra duşumu aldım sütyenimi takmadan küçük bir body giydim altıma en kısa mini eteğimide külotsuz giyince kıyafet olarak hazırdım. Onun geleceği saate yakın salondaki kanepeye uzanıp bir bacağımıda karnıma doğru çektim ve uyuyor numarası yapmaya başladım. Birkaç dakika sonra kapıyı anahtarıyla açıp içeri girdi Abim Birkaç dakika girişte ayakkabılarını çıkarıp ceketini sandalyeye fırlattıktan sonra mutfaktan bana seslendi yeşim ordamısın. Benden cevap alamayınca salona geldi , girişte benim firikikle karşılaşınca sesi kesildi bir anda , sanırım benim organımı görmüş ve heyecanlanmıştı. Bir süre daha sessiz kaldıktan sonra yavaş yavaş kanepenin yanına doğru yanaştı ve muhtemelen daha önce görmediği güzelliğe daha yakından bakmak istedi. Soluk alış verişlerinin hızlandığını hissediyordum hatta o kadar yakaştıki nefesi organımda bir serinlik hissetmeme neden oluyordu. Gözlerimi hafifçe aralayıp baktığımda hipnotize olmuş gibi kadınlığımı seyrettiğini gördüm. Beni uyandırıp bu anın bozulmasını


istemediği için neredeyse hiç hareket etmeden duruyor fakat küçük hareketlerle ufaklığıyla oynamayıda ihmal etmiyordu. Bende iyice tahrik olmaya başlamış , hiç dokunuş olmamasına rağmen iyice sulanmıştım. Birkaç hareket yapıp tepkisini ölçmek istedim ve yüzümü kanapenin duvar tarafına doğru dönüp iki bacağımıda karnıma doğru çektim. Kalçalarım ve organım tamamen ortadaydı artık. Uyansamda direk gözgöze gelemiyeceğimizden cesaretlenip daha rahat hareket ediyor ve sanırım küçük pipisini çıkarmış kendini tatmin ediyordu. Çünkü istemesede çıkan şaklamaları ve hırıltılarını duyabiliyordum (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) birkaç dakika sonra sesler kesildi , velet boşaldı ve banyoya koştu. Bende kalkıp toparlandım ve banyo kapısına ilerledim.Baktım duşu açmış banyo yapıyor kapıdan seslendim . Geldinmi


Hakan bir şeye ihtiyacın varmı. Yok abla sağol dediysede kapıyı açıp içeri daldım. Şeffaf banyo perdesinden silüetini görebiliyordum. Oğlum sen şimdi sırtını keseleyemezsin yardım edeyim sana deyip cevabını beklemeden perdeyi .


açtım. Utançtan sırtını dönmüş elleri penisinde suyun altından şaşkın şaşkın


bana bakıyordu. Keseyi alıp sabunladım ve yavaş yavaş sırtını keselemeye başladım. Sırtından göğsüne doğru geçtim ve aşağılara doğru kaymaya başladım.


Abla ne yapıyorsun demeye kalmadan penisine varmıştım bile. Baktım naz yapıyor , ulan on dakika önce kıçıma baka baka otuzbir


çeken sen değilmisinde şimdi utanıyorsun abi dedim. Baktım sesi kesildi sanırım utandı,üzüldüm bu sefer. Abi ben sana kızmıyorum normal senin yaptıkların ama benden utanmana gerek yok balanım ben senin,üstelik her şeyinle ilgileneceğime annemlere söz verdim sen kendini bana bırak sakin ol dedim. Yelkenler suya indi ve peki yeşim dedi. Elimi iyice sabunlayıp pipisiyle oynamaya başladım ama biraz önce boşaldığından ve birazda utandığından ereksiyon olamıyordu yavrucak. Baktım böyle olmayacak Hakan bana doğru dön lütfen dedim. Artık sadece itaat ediyor cevap vermiyordu.


Bana doğru dönünce küçük kuşu havalandırmak için ağzımı kullanmam gerektiğini biliyordum ve gerekeni yapmaya başladım. abim gözlerini kapamış ve ufaklığı benim himayeme bırakmıştı,birkaç emme ve dil numarasından sonra pipide hareketlenme başladı ve ağzımı yavaş yavaş doldurmaya başladı. Penisi çok büyük değildi ama benimde şu an onunla cinsel birleşmeden çok onu boşaltma isteğim ön planda olduğu için bunun önemi yoktu.Ağzımla iyice


uyardıktan sonra artık penis alabileceği en büyük hali almıştı.Tekrar bol sabun yardımıyla miniği elime aldım ve başından taşaklarına kadar düzenli


bir gel gite başladım.abim çok dayanamadı biraz önce boşalmasına rağmen sarsıla sarsıla ellerimin arasına boşalmaya menilerini attırmaya başladı.Yüzünde acıyla zevk arası o orgazm görüntüsünü hiç unutmayacağım.Seninle işimiz bitmedi daha abi deyip banyodan çıktım

hatice altımda inliyordu


Ben 26 yaşına Üniversitede master yapan bir öğrenciyim. Geçen yaz Adana Yumurtalığa gitmiştik. Yanımda benle birlikte iki arkadaşım daha vardı. Uygun bir fiyata pansiyon bulup hemen yerleştik. Pansiyonda bizim dışımızda kalan bayağı insan vardı. Yan odada bir çift kalıyordu sanırım odaya yerleşirken onlar odalarından çıkmış merhabalaşmıştık.Eşyalarımızı yerleştirdikten sonra bir şeyler atıştırıp denize gittik. Pansiyonun mutfağı ortak kullanılıyordu. Aşağıya indim mutfağa girdiğimde mutfak tezgahında iş yapan arkası kapıya dönük bir kadın vardı. Arkadan kim olduğunu çıkartamamıştım zaten o gün pansiyona gelmiştik bir şeyler hazırlıyordu. Arkadan ilk dikkatimi çeken kalçası olmuştu. Çok iriydi. İçimden ? 35 yaşlarında bir hatun? diye geçirdim. Altında şort vardı ama kalçası iri olduğundan ve hava çok sıcaktı bunlardan dolayı şortu kalçasına yapışmıştı adeta. Göt yanaklarının arasına sıkışmıştı şortu. Ben bir sandalye çekip masaya oturdum. Sesi duyunca dönüp arkasına baktı beni görünce gülümsedi. Yukarda gördüğüm kadındı. Yoruldum ya diye söylenip masaya oturdu. İsminin Hatice olduğunu Hataylı olduklarını ve kocasının çocukları dolaştırmaya çıkardığını bir çırpıda söylemişti. Konuşkan olması hoşuma gitmişti. Sohbete başladık bu arada bir nescafe hazırladı. Kahvelerimizi içerken hala Hatice konuşuyor ben dinliyordu. 14 yıllık evli olduğunu öğrendim. Hatice ev hanımıydı. O konuşurken ben Hatice?yi süzüyordum. Balıketli bir kadındı. Üzerinde body vardı. Memeleri bayağı büyüktü. O an bodyi çıkardığımı o iri memelerini iki elimle aynı anda avuçlayıp somurduğu düşündüm. Hatice sürekli konuşuyordu ben başımla bazen evet der gibi sallıyordum bazen de ?anladım?, ?evet? ?hımm? diyordum. Mutfağa girdiğimde gördüğüm manzaranın etkisindeydim hala. Tek olmadıklarını kocasının arkadaşıyla hanımının da kendileriyle birlikte geldiklerini söyledi. Hatice biraz oturduktan sonra eşim şimdi gelirodaya çıkayım diye kalktı. Giderken ben hala kalçalarına, kalçalarının salınışlarına bakıyordum. İçimden ?Bu karıyı sikmeliyim? dedim. Esmer bir kadındı. O gün gece Hatice?yi onun kalçalarını düşünürken belki 100 defa soydum. İlerleyen birkaç gün içerisinde samimi olmuştuk Mutfakta masaya toplanı sohbetler ediyorduk. Haticenin kocasının arkadaşının Hanımı Dilekte Hatice ile takılıyordu onla da muhabbetimiz artmıştı. Benim arkadaşlar sürekli sahile gidiyorlardı ben her defasında bahaneler buluyor Hatice ile denk gelmek için enerji harcıyordum. Hatice de bana iyice yakınlaşmış kocasını ilgisizliğinden, sürekli işiyle ilgilendiğinden, eskisi gibi evliliğinin olmadığını filan söylüyordu. Ben içimden tam sırası oğlum diye geçirdim. ?Sevgilin odlumu hiç Hatice? diye pat sordum. Gözlerimin içine baktı. ?Hayır olmadı, hem ben evliyim? dedi. ?İnsan bir gün ansızın aynaya bakarken şunu hatırlar- ellerine bakar avuçlarına- ve avuçlarında kayda değer bir şey olmadığını anlar ama zaman artık geri gelmez geçmiştir? dedim gözlerinin içine bakarak. Ne demek istediğimi anlamıştı. O arada Dilek geldi konuşmamız bölündü. Bölündüğü de iyi olmuştu. An Hatice?nin ağzından çıkan olumsuz bir şey bazı şeyleri imkansız hale getirebilirdi. Saat 11 gibi aşağıya indim pansiyonda kalanlar tv izliyordu. Hatice ve kocası çocuklarda ordaydı. Ben mutfağa girerken beni gördü. Mutfakta oyalanırken içeri girdi. ?Susadım? dedi bunun bir bahane olduğunu biliyordum. ?İki dakika oturayım içeri çok sıkıcı? dedi. ?söylediğin sözden etkilendim inan ama güvenilir kimse yok sonuçta evli bir kadınım ben çok zorrr? dedi bunları söylerken gözlerimin içine bakıyordu. İçimden ?tamam bu iş? dedim uygun bir fırsat kolluyordum artık pansiyonda 6. gün yine sahile gitmedim arkadaşlar ısrar etti onları gönderdim. İkindi vakti Hatice ve eşinin çocuklarla birlikte sahilden geldiklerini gördüm. Ben oturmuş tv izliyordum. Merhabalaştık Hatice veDilek?in eşleri işleri varmış gittiler. Sabırsızlanmaya başlamıştım. Odaya götüremezdim. Gelmezdi de. Biraz bekledim. Çocuklar oyun oynamak için dışarı çıkmışlardı. Kalktım yavaşta kararımı vermiştim. Üst kata çıktım. Hatice?nin odasına geldim kapıyı çaldım. Biraz bekleyince açtı. Beni görünce şaşırmıştı. ?merhaba Hatice? dedim. ?canım sıkıldı bir merhaba diyeyim? dedim. Kapıdaydı kapı aralıktı. Gir demeden içeri doğru hamle yaptım kenara çekildi. İçeri girdim. Denizden gelince duşa girmiş belliydi. Altında farklı siyah bir şort vardı yine kalçalarının arasına girmişti. Üst tarafında askılı bir body vardı. ?fazla kalamasın ama? dedi. İkimizde ayaktaydık. Ben ani bir hareketle kolumu beline sardım kendime çektim. ?Napıyorsunnn, saçmalama? dedi bunları derken (reelyasanmissekshikayeleri.blogspot.com) dudaklarına yapıştım. Bir elim belindeydi. Elimi belinde dolaştırmaya başladım. Dudağını kaçırmak istedi, diğer elimle başından tuttum bırakmadım. Dudaklarını somuruyordum. ?Off canım seni isiyorum çok? dedim. O an dudaklarımıboynunda gezdiriyordum. ?Yapma lütfen, birazdan eşim gelecek, gören olur, ben evliyim ama gibi sözcükler kesik kesik çıkıyordu. Belini saran kolumu biraz daha sıktım. Tam yapışmıştım vucuduna. Tekrar dudaklarına yapıştım. Bu sefer karşılık vermeye başladı. Ama olmaz olmaz gibi sözcükler sürekli ağzından çıkıyordu. Boştaki diğer elimi de beline attım. Ateşli bir şekilde öpüşmeye başlamıştık. Elimle okşayarak belini aşağıya indim arzuladığım götü elimin altındandaydı. Elimi götünde gezdirmeye başladım. Gezdirdikçe daha çıldırıyordu. Şortun üzerinden iki elimle aynı anda avuçladım göt yanaklarını sıktım götünü kendime doğru bastırdım. O an sikimi hissetmişti ?oohhhh? dedi. Arkada masa vardı oraya doğrugötürdüm masaya dayadım ayakta. Dudaklarım dudaklarını yoğuruyordu. Dilimi azgına verdim deli gibi emmeye başladı. Kesik kesik soluyordu. Kulağına ?yavrum harikasın?, ?götün çok güzel?, ?yavrum benim? gibi laflar ediyordum duklarımı dudaklarından çektim. Masaya yarım oturmuştu bacaklarının arasındaydım. Gözlerinin içine bakarak, dilimi çıkardım boynuna dilimi yapıştırdım. O an iki elimi memelerine attım. Avuçlayıp sıkmaya başladım aynı anda iki elimle memelerini yoğuruyordum dilim ensesinde boynunda geziyordu sürekli. Bodysini yukarı kaldırdım off sütyeni yoktu banyodan yeni çıkmıştı. İki elimle memelerini okşarken Hatice?ye baktım gözlerini kapamış kesik kesik inliyordu. Parmaklarımla aynı anda meme uçlarını yakaladım oynamaya başladım meme uçlarıyla. Parmaklarımın arasına alıp sıkıştırıyordum dilim boynundan aşağıya memelerinin arasına kadar inip tekrar çıkıyordu. İki elimle memelerini sıktım sertçe aniden, meme uçları yukarı kalktı. Hatice ?ıııhhh? derken göz göze geldim duklarımı ıslattım yukarı kalkan meme ucuna dilimi değdirdim. Dilimle meme ucunda daireler çiziyordum. Tekrar dudaklarımı ıslatıp dudaklarımın arasına aldım meme uçlarını yalıyordum. Meme uçlarını yalarken ellerimi serbest bıraktıp, ellimin biri bacaklarının arasındaki amını bulmuştu. Elimle kilotunun üzerinden amını avuçladım. Off amının sıcaklığını hissediyordum. Duklarım memelerini bırakarak göbeğine inmişti. Dilimle göbek çukurunu yalıyordum yalarken elim amını okşuyordu. Ta aşağıya kadar inmiştim yavaşça altındakileri çıkardım off bacaklarını ayırdım. Amı ortaya çıkmıştı. Diz kapağından başlayarak bacaklarının iç taraflarını yalamaya başladım yaladıkça Hatiçe saçlarımı okşuyor kesik kesik inliyordu. Baldırlarının içlerinde dilim geziyordu. Bacaklarını iyice açmıştım. Etli amı ortaya çıkmıştı. Yeni tıraş olmuş pırıl pırıldı amcığı aşağıdan yukarı doğru dilimi bastırdım Hatice?nin amına Hatice kendini kastı. Amını dillemeye başlamıştım. Dilimle yalıyordum amını aşağı yukarı yalıyordum. Off bızırını anidan agzıma aldım dudaklarımın arasına somuruyordum.Emiyordum. ?emzir beni yavrum?, ?amınla emzir, amınla emzir? diye sayıklarken amını somuruyordum. Hatice inliyor kendini kasıyor kesik kesik bir şeyler söylemeye çalışıyordu. Elimin birini götüne attım off göt yanaklarının arasını okşuyordum. Dilim sürekli amında yalıyordu. ?of amcığın harika yavrum?, ?birazdan sikeceğim senin amını? gibi sözler diyordum. Sikim taş gibi olmuştu. Ayağa kalktım. Meme uçlarına hafif bir sille attım. Bacaklarının arasına yerleştim sikimin kafasını amının dudaklarına sürtüyordum sikimin kafasını. Haticenin dudaklarına yapıştım. Yapıştığım an amına kökledim sikimi dibine kadar girdi. Off kaygan amcığına köklemiştim dibine kadar soktum. Ellerimle götünü okşuyordum. Okşarken amını sikmeye başladım Haticenin dibine kadar sokup sokup çekiyordum sikimi. ?off yavrum amın harika amını sikmek harika?, ?orospu amcığı gibi ateşli amcık seninki? diyordum. Hatice tırnaklarnı sırtıma geçiriyor. Ensemi ısırıyordu. Durmadan sikiyordum. Amını, sikim kaybolup çıkıyordu durmadan pompalamaya başladım. Sikerken taşaklarım şak şak çarpıyor sesler çıkarıyordu. Bir süre siktim bu pozisyonda. Birden durdum sikimi çektim Hatice?yi götünden kucakladım indirdim. Ters çevirdim başını masaya bastırdım. Dimi sırtında gezdirirken sikimi götünün arasına amına sürtüm. Tekrar arkadan domalmış ayrılmış amına kökledim. ?ooff amını siktiğim harikasın? dedim. Tekrar hızlandım dibine kadar vuruyordum amının.sürekli vuruyordum amına sikim kayıp kayıp çıkıyordu. Hızlı hızlı sikiyordum sikerken ellerimle göt yanaklarına şakkkkkkk şakkkkkkk vuruyordum. Orospu gibi sikiyordum Hatice?yi, Hatice inledikçe daha sert vurmayabaşladım amına, Hatice?nin inlemeleri arttı bende geliyordum, daha hızlandım daha sert sokuyordum Haticenin amına offfff amının dibine anidennnnnn geldim hiç durmuyordum zevkten Haticenin götünü avuçlamış sıktıştım. İkimizde bağırarak boşaldık. Vakit bayağı geçmişti. Toparlanıp ayrıldım ordan.